Şimdi Ara

League of Legends'in aptalca eşleştirme sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün olusturdugumuz 5v5 takimla 3 win aldik. 4. Maci da bu sabah kazandik ve son maci aksama biraktik. Son macta bizim takim karsi takim:

Bizim takim

Mid unranked
    Jungle gold
    Sup bronz 3
    Solo bronz 1
    Adc silver 4

Karsidaki takim

Mid elmas 5
    Sup gold 5
    Jungle plat 5
    Adc plat 4
    Solo 1200 ranked wini olan plat 4

Yani simdi bu aptallik degilde nedir ben anlamadim. Hayir bari gold at anlarim elmas nedir ya? Hayatimda bukadar gerizekalica eslestirilen oyun gormemistim iyi oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gayet normal bi eşleştirme. oldu o zaman silver bronzlar 5 te 5 yapsın gold başlasın. 5 te 5 yapama diye koymuşlar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 9 Kasım 2014; 20:21:41 >
  • Neden iyi oynadigimiz halde gold olamayalim?

• Biz gold kisilerle 5te5 yaparak da gold olamayiz senin mantikla? Gold takimla bu adamlari yenemeyecegimiz icin...

• iyi oynasan bronzda isiniz ne laf kalabaligi yapma surda

• Ben bronz degil goldum. 4 maci kazandigimiza gore de iyi oynamisiz. Bence en azindan gold takim atabilirdi karsiya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

gayet normal bi eşleştirme. oldu o zaman silver bronzlar 5 te 5 yapsın gold başlasın. 5 te 5 yapama diye koymuşlar zaten

Takimlarinda 2 bronze bi unrank var karsida 2 elmas 2 plat var denk mi sence bunlar , adam cumlelerinin hic bi yerinde bronze uz ama elmaslik oynuyoz xd dememis ki bi iddasi yok karsida en fazla plat olsa o da 4 de 4 un yukselttigi mmr desen yinede elmas platla dolu bi takimla eslesmesi hic adil degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk 5 maçta genelde;

1 tane seviyenizin altında
    3 tane seviyenizde
    1 tanede sizden üstün takımla eşleştiriyor.
  • Valla gecen bizde takim kurduk 2 oyun 37-6 gibi ezici skorlarla yendikten sonra geri kalan 3 oyun hep plat diamond geldi karsiya nefes bile aldirmadilar serefsizim bronze 4 basladik :D

• Almasaydınız o kadar win eşleşseydiniz bronzlarla .Seviyenizde 4 -0 başlayan yok demek ki en yakın rakibi atmış
  • Bladexile arkadaşa katılıyorum doğru söylemiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.