Şimdi Ara

League of Legends için uygun Logitech mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, turnuvadan kazandığım Logitech G600(siyah) mouseumu satmak istiyorum. Ürünü açtım 2 gün kullandım alışamadım. Yani ürün sıfırdan farksız. Kutusunda ve ürün içerikleri ile birlikte verecegim. İstanbul içi elden vereceğim. Hem bu şekilde mouse'a bakma şansınız olabilir. Resimleri yükleyecegim yinede. Çok rahat bir mouse aslında yanındaki 12 tuşa atama yapabiliyosunuz. Alışamama sebebim büyük mouse kullanamıyorum. Ciddi alıcılar pm ile ulaşabilir. Daha önce razer lycosa ve razer naga mouse satışları yaptım 2. el olarak. Referans verebilir sattığım kişiler Ürünün sıfırı ve siyah rengi 100-240 TL arası sitelerde değişkenlik göstermektedir.

FİYAT: 80 TL
     League of Legends için uygun Logitech mouse League of Legends için uygun Logitech mouse League of Legends için uygun Logitech mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holybender13 -- 13 Mayıs 2014; 17:51:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-G600-8200-DPI-20-Tu%C5%9Flu-Kablolu-Oyuncu-Mouse-Beyaz,103452,504947,854750.html?langId=-14
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-G600-8200-DPI-20-Tu%C5%9Flu-Kablolu-Oyuncu-Mouse-Siyah,103452,504947,854752.html?langId=-14

Sıfırı 99TL.
    Ayrıca doğru bölüm değil satış için, ikinci el bölümünü dene ve fiyatı revize et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 13 Mayıs 2014; 17:19:42 >

• Logitech yerine Razer almak daha mantıklı.
  • ben ümraniye mediamarktta çalısıyorum :) fiyat hiç etik değil, ikinci el bir cihaz için. 69 tl verebilirim, 79 tl ye ben personel alıyorum. zaten ihttiyacım var, ulaş.
  • Advancensar kullanıcısına yanıt
    Vuu baltalama ekibi
  • Pyhaha aklıyla dolandırıcılık yapıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ucuzmuş 15 tane aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120 tlye kapatalım uyarsa pm acil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son 299 verebılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.