Şimdi Ara

League Of Legends için ekipman tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler donanım haber sakinleri benim bi sorum olucaktı.
    Mouse için Logitech g300s - Logitech g402 seçeneklerinden birini düşünüyorum sizce hangisi daha uygun ?
    Klavye için Logitech g103 - Logitech g105 seçeneklerinden birini düşünüyorum sizce hangisi daha uygun ?
    Sizin de önerilerizi bekliyorum.
    Bütçem toplamda 200 - 250 lira arası
    League Of Legends le beraber namıdeğer CS:GO da oynuyorum.
    Ve son olarak bi laptopa soğutucu gerekli midir ?
    Önerileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• g402 kullanıyorum, x7'den geçtikten sonra vay be x7'de mouse'muymuş dedim. Öneririm.

Klavye olarak ikinci el g510 alabilirsin, onu da kullanıyorum tam olarak oyunculara göre.
  • Selam kardes, bir adet bim torbasi bir adet pofuduk yastik, davul tokmagi, kolonya.
    Kufur edecegimiz ya da rage atacagimiz zaman poseti agzimiza geciriyoruz disari ses gitmesin. Ani sinirlenmelerde masaya yumruk atacagimiz zaman altina yastik koyuyoruz elimiz kirilmasin. Asiri sinirlenme hallerinde davul tokmagiyla yatak uzerindeki yastiga vuruyoruz.( direkt yataga vurursan yaylari yamulur). Ranked oyunlarda Afk feeder leaver falan gelirse vucut icten ice yavas yavas bi sinirlenme bi kasilma yasiyor ya hani. Tam o basladigi an boynumuza kolonya suruyoruz harareti alir. Tras losyonu da ise yariyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS tavsiye ederim gerçekten çok rahat ve kaliteli
  • hocam klavye ve mouse steelseries'in hangi modelleri ve ayrıca internet üzerinden alabileceğim önerdiginiz güvenli bir yer var mi?
  • Ben elden aldım Kadıköy den bir mağazadan internet üzerinden pek alışveriş yapmıyorum.

Klavye Steelseries Apex Fnatic
    Mouse Steelseries Rival Fnatic
    Kulaklık Siberiav200
    Mousepad Razer goliathus large
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.