Şimdi Ara

League of Legends'ı nasıl bırakabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • League of Legends'ı nasıl bırakabilirim? LoL forumunda LoL'ü nasıl bırakabileceğimi sormam ayrı bir ironi ama belki buralarda vardır bırakmış biri ya da bırakmama yardım edebilecek biri. Öncelikle LoL'ü bırakmak isteme sebebim oyuncular, Riot ya da oyunla alakalı bir şey değil. Oyunu bırakmak istiyorum, çünkü oyun oynamak dışında hiç bir şey yapmıyorum. Yakında LYS'ye giricem ama umursamıyorum bile. Ne yapmam gerekiyor? Acilen önerilere ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• id sifre pm at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zekice ama yeni char acarim. Hesabimi kaybetmek LoL'ü birakmami saglamaz

• Yaz geldi hocam çık gez dolaş arkadaşlarında vakit geçir , kendine hobi bul yapacak birşeyler bisiklet dağ yürüyüşü bunlar olabilir . Ben bıraktım 3 gündür oynamıyorum.
  • Bilgisayarı camdan fırlat yenisini de alma.
  • spor yap dicem yine fayda etmiyor kendimden biliyorum

• Guzel oneri, denemek isterdim ama cok fazla arkadasim yok. Zaten olan arkadaslarim da ayni benim gibi. Sanirim beni disariya bagliyacak bir seyler lazim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Regalya kullanıcısına yanıt
    Bilgisayari kardesim filan da oynuyor. Sadece bana ait olsa inan bana yapardim 3 ay boyunca internet faturasini bizimkilere haber vermedim. Kesmediler soktugum internetini.

• KatilKarpuz kullanıcısına yanıt
    Sevgili yap?
    Not: Ben de lysye gireceğim surekli internet cafedeyim. Bir yol bulursan bana da mutlaka pm at lutfen.

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Eskiden basketbol oynardim. Tekrar deneyeyim bari. Belki olur

• Sevgili yap demesi kolay da, ben bile kendimi onemsemezken baska birinin beni onemseyecegini sanmiyorum yani. Belki olsa cozulebilir konu ama iste, zor is.

• Herseyin bir yeri bir de zamani vardir. Bence durumu zamana birak cunku 1-2 sezon oynadiktan sonra bir sonraki sezon seni heyecanlandirmiyor. 120ye yakin champion olan oyunda en fazla 30 tanesi ile oynanmaya basladiysa, senden sonra baslayanlar senden one gectiyse ve artik yeni championlardan patchlerde yapilan degisikliklere kadar tahmin edip dogru cikiyorsa oyunu zaten kafada birakmisin demektir :)
  • Spor hobi gibi işlere giriş yani zaman öldürecek başka şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Herseyin bir yeri bir de zamani vardir. Bence durumu zamana birak cunku 1-2 sezon oynadiktan sonra bir sonraki sezon seni heyecanlandirmiyor. 120ye yakin champion olan oyunda en fazla 30 tanesi ile oynanmaya basladiysa, senden sonra baslayanlar senden one gectiyse ve artik yeni championlardan patchlerde yapilan degisikliklere kadar tahmin edip dogru cikiyorsa oyunu zaten kafada birakmisin demektir :)

+9999999999999

• Dırdır yapan bir sevgili bul kesin çözüm.

• KatilKarpuz kullanıcısına yanıt
    sen at yeni hesap acinca skinler champlar rune lar nasi yapcam bastan diye dusun sogursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İradeni gelistirmen lazim bu hayatta sadece iradeli olanlar kazanir

• ChaosVoid kullanıcısına yanıt
    Hocam freud la bi akrabalığınız var mı acaba çok felsefik yaklaştınız.

• Şifreni ve mailini bi arkadaşına ver.Sana lys bitene kadar vermemesini söyle.
    +Oyunu sil.Yine yüklersen yine sil.Bi süre sonra üşeniceksin kendi hesabın da olmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 5 Mayıs 2014; 14:56:45 >
  • Arkadaşlık sitelerine üye ol kör topal birini bul kurtar kendini kardeşim :) Herkese örnek ol :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.