Şimdi Ara

League Of Legends Eklentileri(Add-ons)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler varmı bildiğiniz eklentiler ?Ben biraz araştırıyorum bulduğumu koyucam.

LoL Item Changer
    http://www.mediafire.com/?a02cd6b2i98mw65

LoL Jungle Timer
    http://www.mediafire.com/?utebb5abgv2poye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 7 Şubat 2012; 19:24:57 >

• Bende koyucam
  • kyoulacak birşey avrsa bizimlede paylaşın
  • Skill bar kısmını küçülten bir eklenti duymuştum mobilim suan ama siz bulabilirsiniz görüş alanınız büyüyor biraz daha sadece .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varsa paylaşın
  • 2 tane ekledim.Oyunda denemedim ama çalışıyor gibi.

@ironwisp
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=673070

Pencereyi kapa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 7 Şubat 2012; 19:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwisp

quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

Skill bar kısmını küçülten bir eklenti duymuştum mobilim suan ama siz bulabilirsiniz görüş alanınız büyüyor biraz daha sadece .

HAHAHAHAHA hepinize gülüyorum beyler skil bar küçülten eklenti LLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Onu interfaceden ayarlıyon , bu oyunun addonu falan yok siz bunu world of warcraft mı zannetiniz trolololololol

Sana öyle bir şey duymustum dedim kesin var demedim yalnış duymuş olabilirim . ayrıca üslubunu toparla ergen liseli yorumlari yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends - GPU Error
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Skill bar kısmını küçülten bir eklenti duymuştum mobilim suan ama siz bulabilirsiniz görüş alanınız büyüyor biraz daha sadece .

HAHAHAHAHA hepinize gülüyorum beyler skil bar küçülten eklenti LLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Onu interfaceden ayarlıyon , bu oyunun addonu falan yok siz bunu world of warcraft mı zannetiniz trolololololol

Böyle tipleri sallandıracaksın hareketlere bak ya. Amacın ne arkadaşım senin saçma sapan yorum yapıyosun. Ne boş adamlar var ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

quote:

Böyle tipleri sallandıracaksın hareketlere bak ya. Amacın ne arkadaşım senin saçma sapan yorum yapıyosun. Ne boş adamlar var ya.

Arkadaşın ilk kez doğru düzgün bildiği bir şey çıktı heralde bu yüzden sevincine hakim olamadı bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.