Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 6300 tamamladım da malz almak istiyorum ama aklımdada lee var sizce kimi aliyim ?
  • bekle yorick al vival
  • dostum tank a benziyo yorick aldım malz hadi hayırlısı nerf filan diyolardıda yapıcakbise yok :D
  • Serverler Unavailable, Acaba yorick bey mi geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Serverler Unavailable, Acaba yorick bey mi geliyor?

Observer beyler de gelsin :(
  • konu gece 3te 30 sayfaydı sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Observer beyler de gelsin :(

O server beylerde gelsin yazıcaktın heralde
  • ee beyler bayanlar lol e gönül veren dostlar:D sezon 1 de tamamlandı umarım bu riot takımı çok büyük bir patch yaparlarda nerfleyip kullanılmaz hale gelip op olup aşırı kullanımdan yalama olan karakterlerede düzenleme getirip şu oyunda örümcek ağı tutmuş karakterler yine oynanıp oyunda çeşitlilik olup zevkli zamanlar geçirilir...
  • quote:

tekrar başladım. öğret bana!
  • Bende oyuna yeni başladım ama çok çabul slain oluyorum ne yapmam gerek acaba ilk oyunumda vladimiri verdiler bana random du heralde kullanamadım bile adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridermark

Bende oyuna yeni başladım ama çok çabul slain oluyorum ne yapmam gerek acaba ilk oyunumda vladimiri verdiler bana random du heralde kullanamadım bile adamı

İlk oyununda öyle şeyler olması normal ama istersen önce bi tutorial oyna
  • Tutorial oynadım hocam biraz gelişme var sanırım ama yinede çabuk ölüyorum hp seviyesi elemenla aynı nerdeyse 2 skill de indiryo beni ben onu indiremiyorum level farkındanmı kaynaklanıyor acaba
  • quote:

Tutorial oynadım hocam biraz gelişme var sanırım ama yinede çabuk ölüyorum hp seviyesi elemenla aynı nerdeyse 2 skill de indiryo beni ben onu indiremiyorum level farkındanmı kaynaklanıyor acaba

Genel level'in oyuna o kadar da büyük etkisi olmaz sen yanlış itemleri kasıyorsundur zamanla öğrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Tutorial oynadım hocam biraz gelişme var sanırım ama yinede çabuk ölüyorum hp seviyesi elemenla aynı nerdeyse 2 skill de indiryo beni ben onu indiremiyorum level farkındanmı kaynaklanıyor acaba

Genel level'in oyuna o kadar da büyük etkisi olmaz sen yanlış itemleri kasıyorsundur zamanla öğrenirsin

yukarıda önerilenler bölümündekileri açmaya çalışıyorum yanlışmı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 28 Haziran 2011; 23:15:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

yukarıda önerilenler bölümündekileri açmaya çalışıyorum yanlışmı yapıyorum

Onları kasabilirsin sorun olmaz.Büyük ihtimalle hangi hampin hangi championa karşı üstün olduğunu bilmediğinden 1v1'de sorun yaşıyorsun.Zamanla kime saldırıp kimden kaçınacağını öğrenirsin.
  • bir arkadas tavsiye etti yeni baslayacam sizce zor mu öğrenmek-alışmak? sert dota oyuncusuyum 7-8 yıllık. bunun bir faydası olur mu bilmiyoırum su an own3d den canlı macları izliyorum hoşmuş dota tarzı.
  • dota oyuncusuysan itemleri çözsen yeter her hafta bedava karakterler oluyor co-op da botlara karşı denesen karakterleri neler yaptığını çözer kafana göre heroları zamanla kazandığın paralarla alır oynarsın
  • Sağolun
  • arkadaşlar EU serverdayım şuan launcher da server unavailable diyor ama sitede status online görünüyor
    neden böyle oluyor?
  • Evet arkdaşlar oyunu çözmeye başladım artık kolayca ölmüyorum favori champın ezreal oldu çok iyi oynmaya başladım slainde yapabiliyorum artık itemlerıda koydukmu süper oluyor
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.