Şimdi Ara

Leadtek GTX 275 Hız aşırtma!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem imzada mevcut. Şu anda oyun oynayamama gibi bir sıkıntım yok lakin sadece değer almak amaçlı 3Dmark vantage ve Pcmark Vantage ile denemeler yaptım. Birde ekran kartına hız aşırtma yaparak değer almak istedim. Eski sistemimde kayıtlı profil vardı Nvidia denetimlerinden basit hız aşırtmalar yapıyordum aynı zamanda fan devri falan.

Şimdi bu yeni sistemde de aynısını denedim fakat GTX 275'de bunu başaramadım. Bana verdiği uyarı ingilizce olarak, eğer değişiklik yapılmıyorsa bilgisayarı yeniden başlatmak ve Bios dan bunu düzeltmek gerekebilir. Bende bios'a baktım ama doğrudan software etkileyecek, kısıtlayacak, denetleyecek bir seçenek göremedim. Sizlerinde bildiği üzere Nvidia'da kendi yazımlımları sayesinde hız aşırtma ve fan kontrol işlevlerini yerine getirebiliyor.

Şimdi daha farkı tavsiyeler gelebilir RivaTuner falan da işe yaramıyor. Sadece ekran kartı fan devri falan kontrol edilebiliyor ama saat hızları ile oynama onda da yapılmıyor malesef.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş olursa memnun olurum. İlgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lexiS -- 17 Mart 2010; 21:37:19 >

• Yok mu bir bilgisi olan acaba?
  • Güncel.
  • driver yüzünden 196.21 yüklüdür. 195,62 yi yükle oc olur.

196.75 yüklüyse zaten hemen sil bazı kartlar yanmış nvidia geri çekti.
  • Ben de gtx 275 kullanıyorum ve benzer başlık ben de açtım, msi AFTERBURNER programı ile denemelerim oldu fakat kart O.C. olmuyo ya da ben beceremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTS 450 Overclok
    15 yıl önce açıldı
    sparkle gtx 275 oc 3dmark vantage
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.