ARKADAŞLAR BENDE LEADTEK 8600GT VAR KENDİ STOK SOĞUTUCUSU YOK ÜSTÜNDE LEADTEK BAŞKA BİR İCAD TAKMIŞ BAKIR VE YÜZEY ALANI STOKTAKİNİN 2 KATI OLDUĞUNU FALAN SÖYLÜYOR FAKAT ÜSTÜNDEKİ BAKIR SOĞUTUCU RAMLERE TEMAS ETMİYOR ARAMLERLE SOĞUTUCU ARASINDA COK AZ BİR MESAFE VAR RAMLERİ SOĞUTUCUYA TEMAS ETTİRSEM Bİ PROBLEM OLURMU YANİ.ŞÖYLEDE SORABİLİRİM BAŞKA MARKA KARTLARDA RAM VE GPU YA TEMAS EDEN PARÇA(SOĞUTUCU) AYNI MI? http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/pop.asp?pic=86gtf.swf&w=1000&h=480
ayni karti bende kullaniyorum... Thermal pad ler satiliyor. Onlardan alip ramlerinin uzerine yapistirdiktan sonra sogutucuyu takarsan uzerine ramleri de sogutacak duruma getirebilirsin sogutucunu...
Ama ock da basarili bir sogutucu oldugu soylenemez. Standartlara gore tamam iyi ama PALIT vb. markalarinki de bunlardan cok daha guzel sogutucular...
TABİ ÖYLEDİR FAKAT BU 1 SLOT YER KAPLIYO VE BENCE SESSİZ BİR İCAD O BAKIMDAN BUNU TERCİH ETMİŞTİM BEN
quote:
Orjinalden alıntı: cemaydinlik
TABİ ÖYLEDİR FAKAT BU 1 SLOT YER KAPLIYO VE BENCE SESSİZ BİR İCAD O BAKIMDAN BUNU TERCİH ETMİŞTİM BEN
bana gayet gurultucu bir kart gibi geliyor ama..
fan masaüstüne gelene kadar full dönüyor sonra kesiliyor sesi sizinkisi öyle değil mi?
quote:
fan masaüstüne gelene kadar full dönüyor sonra kesiliyor sesi sizinkisi öyle değil mi?
pek kesiliyor denemez. Tamam baslangica gore daha az cikiyor sesi ama. Stock fani (CPU) degistirince bi tek onun sesi siritiyor kasada..
evet öyle ama sizin bahsettiğiniz palitlerden demek ki ses çıkmıyor
quote:
evet öyle ama sizin bahsettiğiniz palitlerden demek ki ses çıkmıyor
Palitleri bilmiyorum. Onlarin da sesinden sikayetci olanlar vardi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme