Valla arkadaşlar gerek dostluk gerek eğlence hepsi LeaderMu da var güzel bi server 7/24 online Allah yapan Adminden razı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Magic_Lord
Sitesi Cok Guzel.
Bencede +99999
peki reset sistemi nasil acaba pointler siliniyormu kalıyormu res parasi ne kadar ayrıntılı bilgi verirmi birisi?
400 lvlde res atılıyor res parası 20,000,000 m üstünüzdeki bütün itemler ve büyü listeniz siliniyor ve pointler sıfırlanıyor reset başıda 350 yada 400 point veriyor bildiğime göre
ama herşeye rağmen sunucunun ortamı çok güzel tek kelimeyle fevkalade
quote:
Orjinalden alıntı: PhilosopherOfTurkey
ama herşeye rağmen sunucunun ortamı çok güzel tek kelimeyle fevkalade
katiliorum
Gerçekten güzel bir server .. Herkese tavsiye ederim .. Eğer kolay serverlardan sıkıldıysanız , durmadan kapatılan reslenen birkaç günde charı full yapabildiğiniz serverlardan sıkıldıysanız sizlere bu serveri tavsiye ederim ..
Exp : 100x
Ama bana kalırsa çok da zor değil ..
2 veya 3 gündür oynuyorum lvl i 320 yaptım bile ama keşke res lvl i 400 olmasaydı
Onun dışında spotlar çok güzel ..
Lorencia da buff alıp rahat kasıyorsunuz ..
Lvl 100 e kadar davias da devam edersnz
Dungeon2 de de çok güzel bir spot var
Atlans da güzel spotlar var ..
Losttower3 - Losttower5 - Losttower7 de full spotlar var
1 Tane elf 2.nesil Kanadı çıktı elfin birine verdim
Elfler hakkını kaybetti ama 2 tane BK kanadım var ( 2 Nesil ) BK açan ama benim görmediğin tanımadığım arkadaşlara duyurulur ..
Server a gelmenizi tavsiye ederim .. 7/24 Online bir server ... ve en az 1 yıl açık kalacağı söyleniyor ..
Res lvl 400 dür .. Res atınca 350 puan basılacaktır .. Tabi bu şu anlarda önemli değil res atmak için bayağı bir kasmamız lazım :)
Bu yazdıklarımı okuuysanız çok teşekkür ederim .. Server da az üye online olduğu için yeni üyeler ihtiyacı var :)
Kolay gelsin ..
Version 97d olsaydi süper olurdu
beyler server süper 2 charım war biri 260 lvllerde dieri 220 lvl dl dlninde cape of lordu ravenı ve atı oldu
BİR KREKTERLERİN PK OLDUGUNDA NO 45 YAZMASİ VE KAC KİŞİ KESTİYİNİ SİMGELEMESİ BAŞKA BIR GUZZELIK DERIM HARIKA OLMUŞ ELINE KOLUNA SAGLIK
ilk gelen ve kasacak olan sm e SM kanadı+automatic hp recovery
BK lara da düz 2 nesil BK kanatları verilir :D
SM kanadı için : Umut
BK kanadı için : santos
ile irtibata geçin ..
umut ne kadar gereksiz msjlar ationus yahh allah allah
quote:
Orjinalden alıntı: TheGameee
umut ne kadar gereksiz msjlar ationus yahh allah allah
nesi gereksiz acaba? adam girince beni bulamayabilir. nası pm atacak...
Siteye reset sistemi ile ilgili bilgiler eklenmiş .. Şu ana kadar biz de emin değildik neyin nasıl olacağından
Server Versiyon: 1.0n Server Experience: 100% Item Drop Rate: 100% Reset Sistemi -------- Reset Level: 400 Reset Sonrası ; Inventory/Canta: Sıfırlanıyor Magic List/Büyü Listesi: Sıfırlanıyor Reset Sonrası Extra Point: 400 * Reset Sayısı
kimse açık diil yaw biriniz girsin boş boş insan sıkılıo
Beni afk iken kim kesiyor peki
bilmem ve biz rekor kırdık yan yana 6 kişi durduk:D
Arkadaşlar henüz res atan char yok .. Çok geri kalmış sayılamazsınız .. Gelin başlayın tavsiyemdir ..