Şimdi Ara

Le Mans 24 Hours(17-18 Haziran) Eurosport Canli TRS:16:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LMP sinifinda Audi olmasada yinede guzel olacagini dusunuyorum her yil oldugu gibi toyota'yi destekliyorum.Ve 1 TURK yarisiyor ilk defa aracinin ustunde ATATURK ve TURK bayraklı bir tema var GT Amator katagorisinde.Yaris haftasonu ile ilgili dusuncelerimizi bu baslik altinda paylasalim burasi F1 konusu fakat Le Mans icin ayri yer yok belkide bu kisima bir el atilip artik WTCC,Formula E,Wec,Moto GP seklinde forum olusturmak gerekir mağlum F1 öldü.Son 4 senedir WEC bana cok daha guzel geliyor ozellikle Vettel'in kazandigi sezonlardan sonra izlemeyi biraktim F1'i :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 16 Haziran 2017; 9:7:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yarışan Türk pilotun adının Salih Yoluc olması lazım. Geçenlerde motorsportta okumuştum. Bu 24 hour Lemans yarışlarının olayı nedir ? ismindeki gibi 1 gün süren yarış mı yapılıyor yoksa ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matthew Mzizi

    Yarışan Türk pilotun adının Salih Yoluc olması lazım. Geçenlerde motorsportta okumuştum. Bu 24 hour Lemans yarışlarının olayı nedir ? ismindeki gibi 1 gün süren yarış mı yapılıyor yoksa ?

    Evet 24 saat suruyor.Aslinda bu bir sampiyona WEC diye dunya dayaniklilik sampiyonasi baska pistlerdede yapiliyor onlar 1000 km 6 saat suruyor senede bir kezde Fransanin Le Mans kentinde tam 1 gun cumartesi TR saati ile 4 de baslayip pazar gunu 4 de bitecek.

    Gecen sene toyota yarisi 4 dk kala kaybetmisti guc kaybi sebebiyle bu sene tur rekoru kirdi kobayashi 3:14.7 ile en buyuk favori Toyota ama sadece 2 takim var LMP1 de Porsche ve Toyota birde fabrika takimi olmayan bykolles diye bir takim var LMP2 lerle anca yarisabiliyor.Audi nin ayrilmasiyla birlikte LMP1 cok heyacanli olmayacak.LMP2 lerden ozellikle heyecan bekliyorum.

    4 klasman var en ustten asagiya dogru: LMP1,LMP2,GTPRO,GTAM

    LMP1 ler ile GTAM ler arasinda tur basina 45-50 saniye fark var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 toyotada suan yaris disi 1 i devam ediyor ama 30 tur geride.Cok ilginc gercekten porsche garaji bile uzuldu...

    Bende bu noktadan sonra takip etmeyecegim sabah son 2 3 saatini izlerim salih yoluc bari kazansa..Diyorduk erman yasar ne guzel eglendirir bizi geceleyin ama hic oyle olmadi herkez yıkıldı resmen

    Sirf Erman yasar icin devam ediyorum izlemeye gulduruyor 5'e kadar yayinda :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 18 Haziran 2017; 3:4:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seneki Le Mans benim için sıkıcı geçti, gerizekalı lmp2 pilotunun Risi Competizone (Ferrari'nin ABD WEC takımı) aracına çarpmasıyla benim için 24 saat erkenden bitiverdi. Geçtiğimiz senelerde gündüzden geceye 1 kasa bira eşliğinde yarışın 18-20 saatlik kısmını izlerdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _fisico_

    Bu seneki Le Mans benim için sıkıcı geçti, gerizekalı lmp2 pilotunun Risi Competizone (Ferrari'nin ABD WEC takımı) aracına çarpmasıyla benim için 24 saat erkenden bitiverdi. Geçtiğimiz senelerde gündüzden geceye 1 kasa bira eşliğinde yarışın 18-20 saatlik kısmını izlerdim.

    Bende gece toyotalarin devre disi kalmasi ile takip etmedim.Son 3 saat baktim porsche bozulsun diye cok dua ettim ama tutmadi :D

    Jack Jhan racing 1.olsaydi keske

    Bu arada rebellion o kadar cok ceza aldi ki yazik oldu o araca lmp2 de sampiyonlugu alabilirdi.

    Birde artik bykolles lmp1 de olmaz herhalde seneye gerci lmp1 in gelecegi yok gibi birsey 2 aracla yurumez ki cekilicekler mi cekilmeyecekler mi belli degil toyota f1 macerasina dogru gidiyor bence bir dahaki yil kazanamazlarsa dahada yarismazlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Toyota seneye de yarışır mı bilinmez, peugeot'yu ikna etme çabaları ne aşamada belli değil bakalım LMP1'in LeMans'dan eksilmesi aslında hem üzücü hem de küresel olarak ekonomik kriz riskinin en yüksek seviyeye çıktığının göstergesi olacaktır. Zor günler bizi bekliyor. F1 in yeni sahipleri bile yayınların ücretsiz olmasının daha kazançlı olmasından bahsediyorsa sponsorların artık motorsporlarından mevcut yayın politikasıyla ayrıldıklarını işaret eder. Şu senelerde motor sporları oldukça form değiştirecek gibi gözüküyor. Önümüzdeki yıl LMP2 serisini LMP adıyla izlersek şaşırmam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.