Şimdi Ara

LCWaikiki mastercard ve bonus yılbaşı kombosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ruzgarlibahce06

Şu anda devam ediyor
    İndirimsiz ürün sepette ama 25 düşmüyor, 4 al 3 öde yaptığımdan mı acaba dedim ama sepeti 3 ürüne düşürdüm yine de düşmüyor, Android uygulamadan işlemi yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödeme ekranına geldiğinizde KART BİLGİLERİMİ MASTERPASS ALTYAPISINDA SAKLAMAK İSTİYORUM yazan kutucuğu seçerseniz daha sonra kart bilgilerinizi girdiğinizde indirim düşmesi lazım ben o şekilde iki kez alışveriş yaptım hala deniyorum sitede aktif indirim düşüyor

• vcente70 kullanıcısına yanıt
    Ben iki kez alışveriş yaptım ikisi de bonusflaşta gözüküyor kampanyaya katılıp katılmadığınızı kontrol edin bir de bonusflaşı açtığınızda şifrenizle giriş yaparak tekrar bi bakın kampanya takipten

• quote:

Ben iki kez alışveriş yaptım ikisi de bonusflaşta gözüküyor kampanyaya katılıp katılmadığınızı kontrol edin bir de bonusflaşı açtığınızda şifrenizle giriş yaparak tekrar bi bakın kampanya takipten
    Hocam kampanyaya katılım sağladıktan sonra yaptım alışverişi. Sıkıntı yok bence ama ben de anlamadım neden sayılmamış. Kayıt açtılar bakalım ne çıkacak.

LCWaikiki mastercard ve bonus yılbaşı kombosu

LCWaikiki mastercard ve bonus yılbaşı kombosu

• Denedim olmadı. İptal etmek zorunda kaldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ödeme ekranına geldiğinizde KART BİLGİLERİMİ MASTERPASS ALTYAPISINDA SAKLAMAK İSTİYORUM yazan kutucuğu seçerseniz daha sonra kart bilgilerinizi girdiğinizde indirim düşmesi lazım ben o şekilde iki kez alışveriş yaptım hala deniyorum sitede aktif indirim düşüyor
    tam anlamadım yazdığınızı, önce kart bilgilerimi saklamak istiyorum deyip bir sipariş geçip, sonra kart bilgilerini mi girmemiz gerekiyor
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Az önce tekrar denedim arrık indirim düşmüyo malesef

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.