Şimdi Ara

LCD TV + PS4 + ATV4 için ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, LCD TV + PS4 + ATV4 ü sorunsuzca bağlayıp, çak çıkar yapmak zorunda olmayacağım şekilde bağlantı noktaları olan bir ses sistemi almak istiyorum. Bütçe esnek, tavsiye edilecek ürünün kullanışlı ve ihtiyaca cevap vermesine göre bütçeyi belirleyebilirim.. Bluetooth özelliği de olması tercih sebebidir..

Şimdiden tüm katkı veren arkadaşlara teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Arkadaşlar, LCD TV + PS4 + ATV4 ü sorunsuzca bağlayıp, çak çıkar yapmak zorunda olmayacağım şekilde bağlantı noktaları olan bir ses sistemi almak istiyorum. Bütçe esnek, tavsiye edilecek ürünün kullanışlı ve ihtiyaca cevap vermesine göre bütçeyi belirleyebilirim.. Bluetooth özelliği de olması tercih sebebidir..

Şimdiden tüm katkı veren arkadaşlara teşekkürler..

bütçe esnekte ses sistemlerindede yelpaze cok geniş. bin liradan başlayıp 30 binlaraya kadar seçenekler var.
    almak istediğin lg-samsung un 900-1500 lira arsındaki hazır hts lerimi yoksam avr sistem mi kurmak istersin? avr deyince bütçe htslere oranla 3-4 katına cıkıyor.

ses ten nasıl bir beklentiniz var. 25 metre kare bir salona yetsin apartman dairesinde yaşıyorum temiz tiz ve bass versin. özellikli olsun. kibar ve az yer kaplasınmı diyorsun?

yoksa avr sistem olsun ağır ve ihtişamlı dursun. özelik cok önemli değil güçlü bir sesim olsun mu diyorsun?

aklından geçirdiğin bütçe nedir bu arada senin dediğin olaylar için minumunda 800-900 tl lik bir hts ile başlamak gerekiyor. hopların kule tipimi olacak duvara civilemeyimi tercih edersin birde?

• can-can-can kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, ilgin ve ögretici soruların için teşekkür ederim.. Bu vesileyle birçok bilgi edinmiş oldum sayende..

Verdiğiniz bilgilerden hareketle, şöyle bir toparlama yapabilirim : 900-1500 lira arası, dediğinize göre hazır hts, apartman dairesinde odasında kullanılacak,kibar ve az yer kaplasın..

Dediğim gibi lcd tv, ps4 ve macbook ile sorunsuz kullanabileceğim bağlantıları olan bir sistem olsun istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 10 Mart 2016; 17:42:00 >
  • quote:

Merhaba hocam, ilgin ve ögretici soruların için teşekkür ederim.. Bu vesileyle birçok bilgi edinmiş oldum sayende..

Verdiğiniz bilgilerden hareketle, şöyle bir toparlama yapabilirim : 900-1500 lira arası, dediğinize göre hazır hts, apartman dairesinde odasında kullanılacak,kibar ve az yer kaplasın..

Dediğim gibi lcd tv, ps4 ve macbook ile sorunsuz kullanabileceğim bağlantıları olan bir sistem olsun istiyorum..

dostum tvye bağlayacaksın anladığım kadarı ile tv modelin nedir? hts lerde hdmi in olmuyor olsada 1 tane faln oluyor. ama arc diye bir özellik var. tv dede arc özelliği olması gerekiyor.
    tv modelin nedir bir bakayım ona göre sana nokta atış yapayım.
  • Hocam, çok kilit bir soru sordun :) Ben zor yeni ürün alan biriyim.. mevcut tv nin girişlerinin oldu link aşağıda..

Bu ay içinde TV yi değiştirmeyi planlıyorum.. Araştırmam devam ediyor TV monitör ü de değiştirmem gerekiyor.. Ama şimdilik konu dağılmasın.. Bağlantıları çok olan bir ürün olursa,, bütçeyi biraz daha yükselte bilirim..
  • Arc dedigim hdmi in bir ozelligi. Lg lerde arc diye gecer. Samsunglarda hdmi cec diye gecer. Bu olursa hts yi tv ye baglarsin. Tv ye de ne kadar hdmi ile cihaz baglarsan bagla. Arc sayesinde baska bir kabloya gerek duymadan. Tum cihazlarin sesini hts den duyarsin.

Blutoth fln da olsun dersen. Lg bh6730t modelini alabilirain. Hepsiburada.com da 949 tl.
    Bende var satacam bende ama bir arkadaşa soz verdim. Bu modeli sizede tavsiye ederim. Dediginiz her isinizi karailiyor. Boyutlar iyi. Şık vede kibar bir siatem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam, tavsiye ettiğin sistemi inceledim. Hakkaten güzel bir sistemmiş. Yalnız iki konu var. Birincisi Yatak odasında kullanılacağı için daha kompak bir sistem düşünüyorum.. Bir de medya oynatıcısı olmasa da olur.. Zaten müzik ve filmleri ya aptv ya da ps4 üzeriden oynatacağım. Soundbar tarzı kompak sistemlerden gördüm. Sanırım fiyat olarak biraz daha yüksek olmaları dezavantajları, fakat yer kaplaması ve konumlandırma açısından daha uygunlar gibi.. Yorumunuz nedir bu konuda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam, tavsiye ettiğin sistemi inceledim. Hakkaten güzel bir sistemmiş. Yalnız iki konu var. Birincisi Yatak odasında kullanılacağı için daha kompak bir sistem düşünüyorum.. Bir de medya oynatıcısı olmasa da olur.. Zaten müzik ve filmleri ya aptv ya da ps4 üzeriden oynatacağım. Soundbar tarzı kompak sistemlerden gördüm. Sanırım fiyat olarak biraz daha yüksek olmaları dezavantajları, fakat yer kaplaması ve konumlandırma açısından daha uygunlar gibi.. Yorumunuz nedir bu konuda ?

ses sistemi çevresel ses almak için se eğer e az 5.1 sistem almanız gerekmekte. yok ben yüksek ses alayım bass ı olsun gümbür gümbür çalsın dersen sounbar da alabilrsin. fiyat olarak daha ucuz sound barlar. ama dts formatında 5.1 kalite bir film izlemek anlatılmaz yaşanır. sinemada daha keyifli geliyor bana. sounda barla uğraşacağıma adam akıllı stereo hi-fi sistem alırım ben olsam. ama siz filmdir oyun dur fln yazdığınız için ben sizi böyle bir sisteme yönlendirdim. günümüz ses sistemlerinde hepsi iyi ses veriyor normal bir kullanıcı için. seçim sizin cevresel sesleri alarak oyun oynamak film izlemek istiyorsanız tek tercihiniz 5.1 sistem olacak. bende o şekilde kullanıyorum. duvar dibinden evi sarmalayan bir kablo döşedim. 2 saatimi aldı en fazla. kablo karmasasıda yok. yani sound bar lar yeni nesil pazarlama stretejisi bana göre. bir firma yaptı oldu tutuldu. hepsi abandı soundbarlara. yani bedavaya verseler dahi kullanmam. koyacak yerim yok banada bir artısı yok. zaten bir çok firma tv alana yanında iş yapacak düzeyde bir sound bar fln veriyor. ben sevmedim sevmeyeceğimde, tavsiyede etmeyeceğim.

Bende samsung ks8000 var avr de pinoer hdmi cec dena dönüş sesi stereo görünüyor ama tek hoparlörden geliyor,oysaki ses dts,varmı sırrını bilen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.