Selam arkadaşlar bugün işyerimde HY-12864K-801 grafik lcd ile Lpt portlu bir panel yaptım fakat eve geldiğimde bilgisayarımın LPT portu olmadığını gördüm. (Asus Comando) bu HY-12864K-801 grafik LCD ile USB bağlantı yapabileceğim bir şema yada bilgilendirebileceğiniz bir link varsa Bu paneli USB ye çevirmeyi düşünüyorum lütfen Yardım!!!!
bence bu konunun yeri elektronik. burası yanlış olmuş arkadaşım
USB LCD konusu açılmıştı....biraz forumu araştırıp incelerseniz sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: guneysınır
bence bu konunun yeri elektronik. burası yanlış olmuş arkadaşım
arkadaşım burası PC MODİFİKASYON PROJELER kısmı bende bilgisayarıma modifikasyon yapıyorum ne alakası var konunun yeri burası değil diyosun ütümüzün tamiri hakkında sorumu sorduk !
lpt leri Usbye çeviren hazır çeviriciler var onlaradan alabilirsin bilgisayarcılardan
onlar olmuyor malesef kardeş....port numaraları sorun çıkartıyor
koptum walla arkadaş haklı ben ce arkadaşa yardımcı olmalısınız konunun buraya ait olmadıgını siz karar kılmayın bu forumun bek leri war dır siz biliyorsanız yardım edin bilmiyorsanız susun bence
quote:
tamiri hakkında sorumu sorduk !
quote:
Orjinalden alıntı: ermanunal01
USB LCD konusu açılmıştı....biraz forumu araştırıp incelerseniz sevinirim
:) allahım yaa arkadaşım bak yukarıya LCD panelin kodunu kılını küreğini herşeyini yazmışım forumda açılan usb lcd panel konusunu görmediğimi düşünüyosan söyliim o kadar şapşal değilim biraz forumu araştırıp incelersen demişsin bende aynı görüşteyim biraz konuyu araştırıp incelemiş olsaydın bu cümleleri kullanmazdın benim sorduğum lcd ile açılan konudaki lcd aralarında bi kere en başta Graphic LCD - Character LCD farkı var aman neyse boşa konuşuyom. sağol araştırıp incelerim.
quote:
Orjinalden alıntı: moviemaker
Selam arkadaşlar bugün işyerimde HY-12864K-801 grafik lcd ile Lpt portlu bir panel yaptım fakat eve geldiğimde bilgisayarımın LPT portu olmadığını gördüm. (Asus Comando) bu HY-12864K-801 grafik LCD ile USB bağlantı yapabileceğim bir şema yada bilgilendirebileceğiniz bir link varsa Bu paneli USB ye çevirmeyi düşünüyorum lütfen Yardım!!!!
Şu an için sadece karakter LCD ve de 240*128 ve 320*240 kontrol entegresiz modellerde mevcut henüz KS0108 ve benzeri ki (elindeki LCD % 95 ihtimalle KS 0108 kontrolcülü) USB bağlantı mevcut değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme