Şimdi Ara

LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 24 Ekim 2021; 15:44:8 >

• Benim monitörde aynı sorun var florasanın patladığından emin misiniz? Florasanı besleyen bölümlerde sorun olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrikoc

Benim monitörde aynı sorun var florasanın patladığından emin misiniz? Florasanı besleyen bölümlerde sorun olabilir mi?
    .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 24 Ekim 2021; 15:44:21 >
  • Bu olay başıma geldikten sonra biraz internetten araştırdım. Florasan geçmeden önce ışığı tam byaz veremediğinden sarı görüntü veriyor tada titreme oluyor diyorlar. Bu yüzden ilk önce florsan soruu olaileceğini düşünürken daha sonra inverter kartı yada anakarttan kaynaklanıyor gibi geldi. 22" samsung cw 226 kullanıyorum monitörümden memnunum ama şimdi tanire gitse kandansatörden bile kaynaklansa 50-60 TL den aşağı istemeyecekler diğer seçenekleri düşünmek bile istemiyorum. Eğer 100 TL üstü olursa yeni monitör almak daha mantıklı geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrikoc

Bu olay başıma geldikten sonra biraz internetten araştırdım. Florasan geçmeden önce ışığı tam byaz veremediğinden sarı görüntü veriyor tada titreme oluyor diyorlar. Bu yüzden ilk önce florsan soruu olaileceğini düşünürken daha sonra inverter kartı yada anakarttan kaynaklanıyor gibi geldi. 22" samsung cw 226 kullanıyorum monitörümden memnunum ama şimdi tanire gitse kandansatörden bile kaynaklansa 50-60 TL den aşağı istemeyecekler diğer seçenekleri düşünmek bile istemiyorum. Eğer 100 TL üstü olursa yeni monitör almak daha mantıklı geliyor
    ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 24 Ekim 2021; 15:44:38 >
  • Ne yazıık ki ankarada değilim izmirdeyim. Aynı ilde olsak birlikte çalışmak iyi olurdu.
    Benim çok azda olsa elektirik elektronik bilgim var elimde havya tutar ama yapabileceğim şeyler kısıtlı gözle görülebilecek arıza varsa değiştirebilirim Florasanla ilgili dediğiniz gibi patlama ihtimali de var öyle olursa daha iyi olur en azından yeni floresanı değiştirmek yada dediğiniz gibi ledle yapma olanakları var. Tam crt monitörden sıkılıp ben uğraşmayım tamire vereyim derken kanıma giriyorsunuz Zaman sorunu var yoksa şimdiye kadar ben o monitörü dağıtmıştım neyse uygun zamanda açıp bakayım içine en azından tecrübe olur
  • ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower Huso -- 24 Ekim 2021; 15:44:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips lcd tv görüntü yok
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merak ettim şimdi nasıl bir şeymiş ama PM ulaşmadı tekrar yollayabilirmisiniz?
  • Banada pm ile yollarmısın.
  • bende isterim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.