Şimdi Ara

lazerli göz tedavisi???????????????????????????????????????????????????????????????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
16.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • elindeki kağıt dediğin zaten bilgisayarla ölçülen kornea haritası ki zaten korneanın durumundan anlaşılıyor gözün ameliyata uygun olup olmadığı belki sende uygun görmediği için muayene etmemiştir.
    madem bu konuda bu kadar memnuyitsizliğiniz vardı keşke bi sinan gökere sorsaydın bu kadar para verdim neden sen bakmadın diye..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jöntürk87

    elindeki kağıt dediğin zaten bilgisayarla ölçülen kornea haritası ki zaten korneanın durumundan anlaşılıyor gözün ameliyata uygun olup olmadığı belki sende uygun görmediği için muayene etmemiştir.
    madem bu konuda bu kadar memnuyitsizliğiniz vardı keşke bi sinan gökere sorsaydın bu kadar para verdim neden sen bakmadın diye..


    sormadımmı ki prosedür öyle diyor. bende dedim randevu verirken yoktu böyle birşey birebir sizin kontrol edeceğiniz söylendi kalktım geldim dedim sen ise bir kağıda bakmakla yetiniyosun dedim. bu nasıl muayenedir dedim? sert çıktım.. Yanında ki sekretere dönüp diyorki daha çok hasta varmı ben gidecem işim var başka almayın hasta almayın diyor SANKİ BANA ÇOK MUAYENE EDİYORDA...

    Göz korneasına bakıp anlaşılıyor demişsin ama o korneayı öğrenci kız çekti sana ne diyorum 15-20 defa'da anca çekti oda olmadı benim göz korneam türkiye fiziki haritası gibimi sanki? hertarafı yamuk yumuk çıktı oda ona bakarak bunları söyledi valla kısacası ben hakkımı helal etmiyorum zehir zıkım olsun




  • çooooook pahalı ya birgöz için 700Dolar...Parası olana böyle şeyler...hele benim gibigenç olanlar hayatının en güzel yıllarını lensle gözlükle uğraşmak zorunda kalıp hayatın güzelliklerinden mahrum kalarak yaşıyo...Yaş 30oldumuda edindiğin meslekle anca lazer tedavisi yaptırabiliyosun lanet olsun böyle işe..
  • arkadaşlar yüzlerce msjlar okudum kadın forumlarda bile araştırdım hepsi memnun ilk defa burda böle şeler okudum hadi dahaçok paylaşımlar .
  • Slm. Bende cocukluktan 4.5 hipermetrop astigmat ve goz tembelligi vardi uzun yillar gozluk ve lens kullandim. Artik duzeltiliyor dediler arastirdim hakkinda tek bir kotu yorum bulamadigim (hastalariyla muhatap olmadigi disinda) Sinan Goker'e gittim. Bu ameliyati yapan diger doktorlarin 3 kati kadar fazla odedim ve 8 dk lik operasyonla yillarca cektigim izdirap sona erdi fakat yaklasik 6 ay sonra numara geri geldi ve rahatsiz edici boyutta bulanikti hersey. Tekrar gittim ikinci operasyon yapildi her iki goze de.. fakat bikac ay icinde yine numara cikti. Gozluk verdiler. Soylenene gore %3 luk olumsuz sonuc ihtimalinin icindeymisim. Yine de pisman miyim hayir su an 0.75 1 arasi bi numara ile gozluksuz idare ediyorm. Ama Sinan Goker de basarisiz olduysa baska kime guvenirsiniz bilmiyorum. Evet kasinti bi tip ama benim icin onemli olan isini iyi yapsin benimle konusmasa da olur. Ama olmadi sonuc ortada iste boyle de sonuclanabiliyor :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.