Şimdi Ara

Lazer Epilasyon Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yeni projemiz lazerle yapılan epilasyon konusunu anlatan bir web sayfası, kısaca bilgilendirmede yapmak istiyorum sitenin verdiği bilgi hakkında. İçerikler bir tıp doktoru tarafından hazırlanmıştır.


    Lazerli epilasyonun sizin için doğru olup olmadığına karar vermenize yardımcı olması için dikkate alınması gerkenler. Tecrübesiz ve deneyimsiz ellerde tehlikeli olabilir. Yanıklar ve cildinizde kalıcı yara izi oluşabilir. Lazeri epilasyon konusunda deneyimli ve cilt hakkında derinlemesine bilgi sahibi olan doktor tarafından uygulanması durumunda olası yan etki riskini önemli ölçüde azaltabilirsiniz.


    Uygulama
    İşlem yapılmadan önce uygulama yapılacak alan temizlenecektir. İhtiyac duyulduğunda acı hissini azaltmak için uyuşturucu bir jel kullanılabilir. Tüylerin kalıcı olarak giderilmesi için yapılacak uygulama öncesi bölgeler sıraya sokulabilir.

    Lazer tedavisi, özellikle lazer tedavileri için kurulan bir odada gerçekleşecektir. Odadaki herkes işlem sırasında koruyucu gözlük takmalıdır. İşlemi gerçekleştirmek için cilt gergin tutulur ve deride lazerle işlem yapılır. Çoğu hasta, lazer darbelerinin sıcak iğne gibi hissettirdiğini veya cilde karşı yapışmış bir lastik bant olduğunu hissediyor.

    Bir lazer buharlaştırarak saçları temizler. Bu, sülfür benzeri bir kokuya sahip küçük duman tabakalarına neden olur.

    Tedavinizin süresi ne kadar sürerse tedavi edilen alanın büyüklüğüne bağlıdır. Üst dudak tedavisi birkaç dakika alır. Sırt veya bacaklar gibi geniş bir alana sahipseniz, tedaviniz bir saatten fazla sürebilir.

    Lazerle epilasyon yaptıktan sonra ne yapmam gerekir?
    Olası yan etkileri önlemek için tüm hastaların cildini güneşten korumaları gerekir. Lazer epilasyon işlemi sonrası sonra, şunları yapmalısınız:

    Doğrudan güneş ışığının tedavi edilen derinize çarpmasını önleyin.
    Tabaklama yatağı, güneş lambası veya diğer kapalı bronzlaştırıcı ekipman kullanmayın.
    Dermatologunuzun bakım sonrası talimatlarını izleyin.


    Tedaviden sonra biraz kızarıklık ve şişlik görürsünüz. Bu genellikle hafif bir güneş yanığına benziyor. Serin bir kompres uygulandığınızda rahatsızlığınız azalır.

    İşe yaramıyor mu?
    Hayır, lazer epilasyon genellikle gerçek bir kesinti gerektirmez. Lazerle epilasyondan hemen sonra, tedavi edilen cildiniz kırmızı ve şişmiş olacaktır. Buna rağmen, çoğu insan günlük faaliyetlerine döner.

    Lazer epilasyon yaptıktan sonra sonuçları ne zaman göreceğim?
    Büyük olasılıkla tedaviden hemen sonra sonuçları göreceksiniz. Sonuçlar hastadan hastaya değişiklik gösterir. Saçınızın, uygulanan alanın, kullanılan lazer türünün ve cildinizin renginin renk ve kalınlığı sonuçlarını etkiler. İlk tedaviden sonra saçlarda% 10 ila% 25 azalma bekleyebilirsiniz.

    www.lazerepilasyon-ankara.net

    Tüylerden kurtulmak için, çoğu hastaya 2-6 lazer tedavisi gerekir. Tedavileri tamamladıktan sonra çoğu hasta, tedavi edilen deride birkaç ay veya hatta yıllarca herhangi bir saç görünmüyor. Saç yeniden oluştuğunda, daha az olması eğilimindedir. Tüyler de daha ince ve daha açık renkli olma eğilimindedir.

    Lazer epilasyonun sonuçları ne kadar sürecek?
    Çoğu hasta aylardır hatta yıllarca saçsız kalır. Bazı saçlar yeniden oluştuğunda muhtemelen daha az dikkat çekici olacaktır. Alanın saçlarından uzak tutulması için hastanın bakım lazer tedavisine ihtiyacı olabilir.

    Muhtemel yan etkiler nelerdir?
    En sık karşılaşılan yan etkiler azdır ve son 1-3 gün sürer. Bu yan etkiler şunları içerir:

    Rahatsızlık.
    Şişme.
    Kızarıklık.


    Lazer epilasyon, bir dermatolog tarafından yapıldığında veya dermatolog doğrudan gözetiminde, olası diğer yan etkiler nadirdir. Diğer muhtemel yan etkiler şunlardır:

    Kabarık.
    Herpes simpleks salgını.
    Enfeksiyonlar.
    Yaralarım.
    Cilt aydınlatması veya koyulaşma.


    Zamanla cilt rengi normale dönme eğilimindedir. Bununla birlikte, cilt renginde bazı değişiklikler kalıcıdır. Bu nedenle, lazer tedavisinde uzman ve deri hakkında derinlemesine bilgi sahibi olan bir tıp doktoru görmek çok önemlidir.

    Dermatologunuzun talimatlarını takip etmek de önemlidir. Hem tedavi öncesi talimatları hem de tedavi sonrası talimatları takiben, yan etki riskinizi önemli ölçüde azaltacaktır.

    Epilasyon için başka bir lazer tedavisi ne zaman güvende?
    Bu, hastadan hastaya değişiklik gösterir. Saçları çıkarma sıklıkla bir dizi lazer tedavisi gerektirir. Çoğu hasta, her 4-6 haftada bir lazer epilasyona tabi tutulabilir. Dermatoloğunuz başka bir tedavinin ne zaman güvende olduğunu size söyleyecektir.

    Çoğu kişi bazı kılların yeniden büyümesini görür. Dermatologunuz, sonuçları korumak için ne zaman güvenli bir şekilde lazer tedavisi alabileceğinizi söyleyebilir.

    Lazer cilt giderimi için güvenlik kaydı nedir?
    Lazerler, cildi, saçları ve tırnakları etkileyen birçok koşulun tedavisinde önemli bir rol oynamaktadır. Son yıllarda lazer tıbbında birçok ilerleme kaydedildi. Dermatologlar bu ilerlemeleri yapmanın yolunu açmışlardır.

    Lazer epilasyon sonrası rahatlıkla yine lazerle karbon peeling uygulanabilir. Bu işlem öncesinde yüz bölgesi tüylerden arınmış olmalı ve yeterince temizlenerek gözenekler açılmalıdır. Cilde karbon solüsyon sürülerek 10 dakika zaman geçmesi beklenilir. Bu bekleme aşamasında karbon solüsyonunun yağ bezlerine, ve cilt gözeneklerine emilmesi sağlanılır. Yüz bölgesinde lazerli epilasyonla birlikte kombine edildiğinde çok iyi sonuçlar verir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckedi -- 13 Nisan 2017; 13:5:49 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.