Şimdi Ara

Latede lee sin ward almalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru budur millet. Ben wriggle ı latede keşiftaşı yaparım jungle isem, solo oynarsam gene keşiftaşı alırım mid-gamede. Fakat late gelince 1 slot çok önemli oluyor...

Build şöyle :

Merkürün adımları-çeviklik, yakut keşiftaşı, mahvolmuş, donmuş balyoz, randuinin alameti, malmortiusun agzı. Sırası lanedeki adama göre falan filan değişir.

Eskiden mahvolmuş yerine kara balta alırdım. Şimdi mahvolmuş deniyorum. O yakut keşiftaşı yerine hydra alsak dmg ciddi ciddi uçuyor, mahvolmuş+pasifden saldırı hızı da var, w + mahvolmuş + hydradan yüksek bir can çalma da var.Fakat 1 ward hayat kurtarır. Bu lee sinde ne yapmak lazım.Ya herkes full build olmadan bitireceğiz, ya late gamede o keşiftaşını hydra yapacağız. Veya 2-3 tane ward alıp idareli kullanacağız, latede takımın kuyrugundan ayrılmayacağız. Sizce ne yapmalı ?

• latede map görüşünün önemi artıyor. supportun wardlamadığı jungledaki ara çimleri wardlaman yararlı olur. Hydra gibi gereksiz (gördüğüm) eşyaya bence hiç gerek yok. senin kararın tabi ama bence böyle

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

latede map görüşünün önemi artıyor. supportun wardlamadığı jungledaki ara çimleri wardlaman yararlı olur. Hydra gibi gereksiz (gördüğüm) eşyaya bence hiç gerek yok. senin kararın tabi ama bence böyle

Mapvision u suplara yaptırırız, counter jung olayını da zaten wardsız zamanlayıp yapıyoruz ki genelde karşı junga gitmem, belki blue alırım ordan. Tırsarım biraz tenhada gezmem :D Ama ortalama bi zırh-mr var buildde. Ya ad itemi alacağız donmuş balyoz yerine, can olmayacak. Ya donmuş balyoz alacağız ad olmayacak. Keşiftaşını atsak olay tamam, ama lee sin için de vazgeçilmez bir şey ward. Ticket atalım da 7. slot koysunlar şuna

• jungle oyna çoğu oyunda 6slotu doldurcak para olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: taltask

jungle oyna çoğu oyunda 6slotu doldurcak para olmuyor

Katliam yapınca full canla recall atan takımlar geliyor. Çogu oyun uzuyor yani :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForDH

quote:

Orijinalden alıntı: taltask

jungle oyna çoğu oyunda 6slotu doldurcak para olmuyor

Katliam yapınca full canla recall atan takımlar geliyor. Çogu oyun uzuyor yani :D

Tr serverindesin değilmi ..

latede map görüşünün önemi artıyor. supportun wardlamadığı jungledaki ara çimleri wardlaman yararlı olur. Hydra gibi gereksiz (gördüğüm) eşyaya bence hiç gerek yok. senin kararın tabi ama bence böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSp4m

quote:

Adam bana göre demiş nedir bu hiddet ?

• quote:

quote:

Mapvision u suplara yaptırırız, counter jung olayını da zaten wardsız zamanlayıp yapıyoruz ki genelde karşı junga gitmem, belki blue alırım ordan. Tırsarım biraz tenhada gezmem :D Ama ortalama bi zırh-mr var buildde. Ya ad itemi alacağız donmuş balyoz yerine, can olmayacak. Ya donmuş balyoz alacağız ad olmayacak. Keşiftaşını atsak olay tamam, ama lee sin için de vazgeçilmez bir şey ward. Ticket atalım da 7. slot koysunlar şuna

Support late de mapvisiona yetisemez adam olup 2 ward alin elinize yapismaz.

• quote:

Soru budur millet. Ben wriggle ı latede keşiftaşı yaparım jungle isem, solo oynarsam gene keşiftaşı alırım mid-gamede. Fakat iş late gelince 1 slot çok önemli oluyor...

Build şöyle :

Merkürün adımları-çeviklik, yakut keşiftaşı, mahvolmuş, donmuş balyoz, randuinin alameti, malmortiusun agzı. Sırası lanedeki adama göre falan filan değişir.

Eskiden mahvolmuş yerine kara balta alırdım. Şimdi mahvolmuş deniyorum. O yakut keşiftaşı yerine hydra alsak dmg ciddi ciddi uçuyor, mahvolmuş+pasifden saldırı hızı da var, w + mahvolmuş + hydradan yüksek bir can çalma da var.Fakat 1 ward hayat kurtarır. Bu lee sinde ne yapmak lazım.Ya herkes full build olmadan bitireceğiz, ya late gamede o keşiftaşını hydra yapacağız. Veya 2-3 tane ward alıp idareli kullanacağız, latede takımın kuyrugundan ayrılmayacağız. Sizce ne yapmalı ?

Bana göre Lee sin e ward itemi şart ki hızlı oynanması gereken bir hero ki tf lerde direk adc ye gidip takıma büyük yarar sağlayabilir

DonanımHaber Gambit Gaming Fan Club

• Hocam ben full build Lee Sin yapamıyorum pek fazla =) Bence Hydra gereksiz Lee Sine ama senin kararın
    TR:Kritz

Best Lee Sin DH (Kanıtlandı)
  • Jungle isen sightstone şart diyebilirim , gerek counterjungle olsun gerek baron - dragon falan buraları sürekli wardlamanı sağlar ve ganklerinde çok yardımcı olur. Mid veya Top oynuyosan eğer rakiplerinden gerçekten önde değilsen para olarak , tavsiye etmem 1k parayı ona yatırmanı. Her base gittiğinde 2-2 ward alırsın çok istiyosan ama lane Lee Sin'in lategamede 6. itema ihtiyacı var. Fakat Lee Sin alıp da 6. item yapana kadar oyunu lategame'e götürüyosan bence Lee Sin almanın hiçbi mantığı yok. Lane oynuyosan bile 6-11 Lv arası sürekli diğer lanelere gank gidiceksin o maçı late olmadan bitirmelisin.

Orijinalden alıntı: Valientee

Jungle isen sightstone şart diyebilirim , gerek counterjungle olsun gerek baron - dragon falan buraları sürekli wardlamanı sağlar ve ganklerinde çok yardımcı olur. Mid veya Top oynuyosan eğer rakiplerinden gerçekten önde değilsen para olarak , tavsiye etmem 1k parayı ona yatırmanı. Her base gittiğinde 2-2 ward alırsın çok istiyosan ama lane Lee Sin'in lategamede 6. itema ihtiyacı var. Fakat Lee Sin alıp da 6. item yapana kadar oyunu lategame'e götürüyosan bence Lee Sin almanın hiçbi mantığı yok. Lane oynuyosan bile 6-11 Lv arası sürekli diğer lanelere gank gidiceksin o maçı late olmadan bitirmelisin.

Takımda bitiyor iş hocam, junglesam wriggle - sonra onu dönüştürürüm. Hydra gereksiz dediniz de ad olsun maksat, tek atan dari qnqımız kadar güçlüdür lee sin efendi. Ama 1 item yok o yüzden geri kalıyor latede. Latede bitmezse oyun sorun oluyor bize, ya ward ya item.

• ForDH kullanıcısına yanıt
    Hydra'ya gereksiz demedim benim Lee lane oynarken ilk çıktığım item daima Hydra'dır. Bana sorarsan BT'den daha iyi. Lane pushlamanı çok çok kolaylaştırıyor Tempest + Hydra kombosu bütün wave'i temizliyor.
  • Hydra, bot, kanasusamış , keşiftaşı sırasıyla çıktığım ilk 4 item taşıyıcı buildi yapıyorsam. Flash+teleport ve bu itemler varsa backdoorun dibine vuruyorsun. Kaçış mekanizması, dalga temizlemesi ve pasifi sayesinde kule alma hızı mükemmel .

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.