Şimdi Ara

Late Shift Resmi Türkçe Yerelleştirme Projesi Yayınlandı! ( AiBell Game Localization ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok sonlu bir film gibi düşünebilirsiniz. Yaklaşıl 1.5 saat sürmekte ama yanlış hatırlamıyorsam 7 tane sonu var. Ben de geçen gün bitirdim tavsiye ederim güzel yapılmış bir film/oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Oyunu (filmi) türkçe haliyle oynayıp bitirdim, ellerinize sağlık yama için.

Late Shift Resmi Türkçe Yerelleştirme Projesi Yayınlandı! ( AiBell Game Localization )

[spoiler=4158236285]May öldü benide hapishaneye attılar kötü sonla bitirdim ya. 7 sonun hepsini görmek istiyorum uzun süreli tutar bu oyun beni.[/spoiler]

Teşekkür ederim böyle güzel oyunu Türkçe'ye çevirdiğiniz için.
    Last of Us | God of War | Resident Evil | Legend of Zelda | Silent Hill | Prince of Persia | Golden Axe
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.