Şimdi Ara

Late Game'de AntiTank olabilecek AD Carry ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

quote:

quote:

quote:

butun ad carryler anti tank oluyor zaten neyin kafasini yasiyorsunuz yok kog corki felan ayrimcilik yapmayalim

edit : basta yazdigini okumadim sorry :S cumle kesimi :(

sen w açmış rammusa direk dalda bak bakalım kim neyin kafasını yaşıyormuş gör

fazla rammus oynamisligim yok fakat W su taunt idi dimi ? QSS denen bir itemcigimiz var olmadi karsi takimdakilere bakip cleanse almayi akil edebiliriz degil mi ?

hayır rammus un w su ekstra armor ve magic resist veriyor ayrıca vurdugunun belli bir kısmını sana magic damage olarak vuruyor. senin bu adamı kesmen için true damage veya başka bişeylere ihtiyacın var. o yüzden her ad carry anti tank olmaz

Allahina kurban olayim senin cik bir last whisper penta almazsan ne olayim :)

Rammus'a last whisper falan sökmüyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

butun ad carryler anti tank oluyor zaten neyin kafasini yasiyorsunuz yok kog corki felan ayrimcilik yapmayalim

fazla rammus oynamisligim yok fakat W su taunt idi dimi ? QSS denen bir itemcigimiz var olmadi karsi takimdakilere bakip cleanse almayi akil edebiliriz degil mi ?

hayır rammus un w su ekstra armor ve magic resist veriyor ayrıca vurdugunun belli bir kısmını sana magic damage olarak vuruyor. senin bu adamı kesmen için true damage veya başka bişeylere ihtiyacın var. o yüzden her ad carry anti tank olmaz

+30 fazladan armoru olması rammus'u özel kılmıyor malesef. Late game'de doğal olarak last whisperını tamamlamış her carry çok zorlanmadan tankları da kesebilir

• oha kimse troll lememiş ben bu konuya girerken millet şimdi troll lemiştirde biraz gülerim diye girdiydim

zaten Vayne ve Kog un en etkili antitank lar olduğunu bilmiyosan bırak oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+30 fazladan armoru olması rammus'u özel kılmıyor malesef. Late game'de doğal olarak last whisperını tamamlamış her carry çok zorlanmadan tankları da kesebilir

Vayne - Corki - Kog dışındaki tüm carryler zorlanır.

• Vayne tek geçerim
  • uzun süredir vayne oynuyorum hala şu w skilinin mantığını çözemedim ama anti tank konusunda gerçekten vayne müthiş.eğer late gameye kalırsa 3sn civarında eritebiliyorsun tankı
  • niye urgot yazmamış kimse.
  • Vayne-Kog
  • 3 madred alıyorum corkiye akıyor hanyyy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comeandsee

Madred kasmış kog w açınca adamın max canının %10! U kadar vuruyor+oyun sonu 2. Küsurlarda as olduğu varsayarsak kogmaw anti tanktır...eritir adamı.
    Vaynede iyidir ama dezavantajı %8 true ama 3. Vuruşunda öyle vuruyor yani kogmaw 3 vuruşa adamın canının %30 unu magic damage vuruyor vaynede %8 true vuruyor...
    Başkada anti tank carry iş yapmaz kogmawla vayne tam carrydir kasarsa tank mank dinlemezler keserler...

kendin söylüyorsun MAGIC DAMAGE karşındaki tankda en az 100 magic resist olsa(%50 reduce) o verdiğin damagenin yarısını vurucaksın demektir
  • kogmaw
  • kog maw ve vayne late gamede tank mank demez eritir.
  • Denedik gördük. Kog çok etkili.
  • Tank Delen Kog
  • koggy ve vayne
  • Vayneye ; Berserker > Bloodrazor > Last Whisper > The Blackcleaver > Phantom > Wits End/Trinty deneyin mükemmel oluyor resmen anti tank.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.