Şimdi Ara

Lastmafia.Com - Full Sürümde! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabaları bir yerden bir yere taşıyamıyorum bunu düzeltirmisin? RapidLy

Ekleme: Arabayı Tamir et butonu da yok ve satmak istediğim bir arabayı satmıyo hata veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 24 Kasım 2009; 19:17:01 >
  • Butonlar konusunda eksik yok ve sorunu biliyorum önceki mesajları okursanız. Bu arada arkasdaşlar 30 kasıma kadar yokum kendinize iyi bakın...
  • Tüm ayrıntıları gözden geçirdim bir eksiklik yok. Tahmin ettiğim gibi hosttan kaynaklanıyormuş. Host değişikliği olacak yarına kadar biter. Ozaman garaj, mesaj gönderme vs. gibi problemelr çözülecek...
  • * organize suçu iptal et butonu yok içerde kaldım öylece
    * Hasarlı olan bir aracın fiyatı 26.000 bunu tamir et dediğimde hasarı %0 olan aracın fiyat 8.000 e kadar iniyo bunda da bir düzeltme olursa iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 5 Aralık 2009; 12:23:27 >
  • O 26.000 olan hasar tamir ücreti mi? Yoksa hasarlı durumdaki arabanın fiyatı mı?
    Diğer soruna vakit bulduğum zaman bakıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

O 26.000 olan hasar tamir ücreti mi? Yoksa hasarlı durumdaki arabanın fiyatı mı?
    Diğer soruna vakit bulduğum zaman bakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 5 Aralık 2009; 15:17:11 >
  • oynuyom dostum
    hayırlı olsun
  • Teşekkürler.

Bu arada banka faizi ayarlandı. Faiz: %5
  • Site acayip yavaş oynanmıyor resmen
  • Site de en ufak yavaşlık yoktur. %100 hızlı. Bilgisayarınızı kontrol edin derim. Ayrıca zaten şuan oyun kapalı.
  • Dün açıktı ve çok yavaştı düzelince oynayalım bari
  • hala kapalı
  • lastmafia.com artık geri geliyor =)

• ne zaman

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.