Şimdi Ara

Lastik Tavsiyesi (acil Değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2006 Model D2 kasa Doblo aracım için lastik alma arifesindeyim. Daha önceden sırasıyla Bridgestone Duravis (185/65/15), Lassa Impetus Revo (185/65/15) ve son olarak ta Bridgestone Turanza Er300 (185/60/15) kullandım. Son kullandığım Turanzadan memnunum fakat yeni çıkan modeli T001 incelediğim kadarıyla Er300 kadar güven hissi vermedi bana. Araştırırken farkettiğim bir lastik var (Falken Ziex ZE914 195/65R15 91H). Nedir ne değildir? Turanzayla kıyaslayabilirmiyiz? Ayrıca ebat konusunda sıkıntı yaşarmıyım bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler Herkese iyi forumlar dilerim.

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın.
    Artık uyarıldın...
  • T001 kullanıyorum özellikle seçmedim arabanın üstünde geldi ama memnunum bir sıkıntı cikarmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ER300 den sonra T001'in su tahliye kanalları bana çok geniş v efazla geldi. Sanki yağmur lastiğiymiş izlenimi verdi. Doğal olarak zemin ile temas alanı azalmış durumda. Ayrıca Lansman çekimlerinde üzerine basa basa "konfor" lastiği diyerek tanıttılar buda kafamda bir soru işareti yarattı. Ben aracımı 2006'da sıfır aldım ve her gün kullanıyorum. Hem de uç noktalarda diyebilirim. Bu yüzden beklentim en az ER300 performansı sergileyecek bir lastik olması..
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın.
    Artık uyarıldın...
  • petlas al yerli malı yurdun malı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.