Şimdi Ara

LASTİK RAF ÖMRÜ 5 YILDIRCILAR İÇERİ:) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
10.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu hortlatmak istedim, benim istetmemdeki lastik 2012 üretimi ve kullanılmamış. Ben şimdi aynı lastikten 3 adet alsam herhangi bir sıkıntı olurmu.
  • padaroglu28 kullanıcısına yanıt
    olmaz alın rahat rahat kullanın, bendede 5 yıllık yedek lastik vardı aynısından 3 tane aldım taktım kullanıyorum hiçbi sorunda yaşamadım.
  • Bu başlığa denebilecek tek şey 'kimse yoğurdum ekşi demez'.
  • Şimdi lastik ömrü ort. Kaç yıl ve km?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 senede satamamış, 10 seneye çıkartmış. Niye yıllarca depoda bekleyen malı alayım ki?

Bardak değil, tabak değil.

• Valla arkadaşlar yakın zamanda kipa da 80 liraya kış lastiği buldum da almadığımı continental bayisi akrabaya sordum nerde ben alayım dedi. 5 yıla kadar gözün kapalı al ben kefilim dedi, bir rivayete gore bu durum eski bir tuk efsanesiymiş. Kiyakın zamanda topladığı golf'e bile eski lastiklerden takmış, kendini de bukadar riske atmaz diye düşünüyorum. Ama 10 yıl da tartışılır elbet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATOOOOOOOO ATOOOOOOOOOOOO normal bir lastik 1 yıl içerisinde sertleşiyor ?. ofsetli janta takılmıyor neyin kafası bu ?...

• 8 ay önce araç aldım kendime lastik dişleri iyi göründügü için lastik tarihlerini kontrol etmedim. Geçen ay arabayı yıkattığımda farkettim. Arka lastiklerinlerin dişleri bitmeye yakın durumda ve tarihe bakayım dedim araç sıfır alındığında, 2010 yılında takılan lastikler. İşin ilginç yanı bu araç 127.000 km de ve şükür herhangi bir kayma veya başka bir problem yaşamadım. Lastikler continental ecocontract3. Ve muayenedende bu şekilde geçti lastik cunku tarih degil diş önemli muayene için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.