Şimdi Ara

Lastik Basınç Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bizim ülkede pek gitmiyor ama yurt dışında çok satılan 2 tip lastik basınç kiti var. Birisinde sensör lastik içerisinde diğeri ise mevcut siboplara dışarıdan takılacak şekilde satılıyor. Bunlar isterseniz harici ekran kullanmadan telefonunuzdaki uygulamaya bluetooth üzerinden bağlanarak lastik basınç ve sıcaklık değerlerini veriyor. Basınç aşırı düştüğünde uyarıyor vs.

    Sorum şu, bu sensör kitlerinden alıp araçlarında kullanan var mı, hangi tür daha kararlı çalışıyor? Dahili ve harici her iki türünde birbirlerine göre artısı eksisi var gibi duruyor, satış fiyatları aynı, lastik içi olanlar için ayrıca lastiklerin tek tek sökülmesi gerek vs. Sipariş vermeden önce kullanan varsa onların görüşlerini alayım istedim.

    Not: çoğu araçta standart donanım olarak lastik içi sensörlü tip mevcut. onlar da deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.







  • Kullanmadım ama siboplara takılan sensörün ne gibi güvenlik önlemi var, sonuçta siboptan sokup çalmazlar mı sensörleri.



    Geçenlerde konusu vardı jant hırsızlarını geçtim krom/metal sibop kapaklarını bile çalıyorlarmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İts My Life kullanıcısına yanıt
    Sibopa takılanın yaptığı görev dışında güvenlik ile ilgili bir durumu yoktur herhalde :) En nihayetinde piyasada 200 tl ye satılıyor, çalmak isteyen söker götürür kolayca. Bir de sibopta o sensörler varken dışarıdan hava nasıl basılacak onu da bilmiyorum. Herhalde önce onları çıkarmak gerekiyordur.

    Lastik içerisinde olanların ise jantlardan dolayı sinyal iletimi biraz sorunlu oluyormuş. Taktırması ve sorun durumunda sökülmesi için lastiklerin tümüyle sökülmesi gerekiyor.

    Aracına bunlardan taktırıp kullanan varsa bilgi verse çok iyi olur. Kazaların en önemli sebeplerinden biri lastik patlaması, havasının azalması vs deniyor. Günlük kullanım açısından da araçta olsa güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyRaWarrior -- 18 Mayıs 2018; 14:31:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.