Şimdi Ara

LASER YAZICILAR.... TAVSİYELERR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kargo ve KDV dahil alacaklar kaçırmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

Şu an 100ytl.com da 3117 100 YTL.
    Kargo ve KDV dahil alacaklar kaçırmasın.

site ile ilgili bilgin varmı hiç, ben ürünü sadece eski ürünler bölümünde buldum. bide güvenilir mi. ben akakçeden baktım fiyatına,,,

http://www.akakce.com/yazici-lazer/en-ucuz-xerox-phaser-3117-fiyati,006226,2,285.html
  • Hocam günlük fırsat siteleri bunlar, yani şu an bulamazsın.
  • quote:

Hocam günlük fırsat siteleri bunlar, yani şu an bulamazsın.

Güvenilir mi peki bunlar; takip etmeye değermi, ALTİVİ gibi olmasın, parayı gönderip 2 ay beklemeyelim....
  • lazer yazıcı tonerini doldurunca makineye zarar veriyomu ya bıktım kartuş doldurtmaktan bende lazer e geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bir.ader

quote:

Güvenilir mi peki bunlar; takip etmeye değermi, ALTİVİ gibi olmasın, parayı gönderip 2 ay beklemeyelim....

Sıcak Fırsatlar bölümünde günlük fırsat siteleri ile ilgili bir sabit başlık var.
    Merak ettiğin siteyi oradan sorabilirsin.
  • quote:

quote:

Fotoğraf baskısı dışında diğer tüm işleriniz için kesinlikle lazer tavsiye ederim.
    Yıllardır Xerox 3116'yı doldurarak sorunsuz kullanıyorum.

Bende katılıyorum arkadaşa, şimdik onun yenisi var artık o üretilmiyor 3117, linkini vermiştim baya da uygun fiyata.....

XEROX PHASER 3117 LAZER YAZICI USB 1.1-A4

Ben de Xerox 3117 kullanıyorum. Yaklaşık iki sene önce aldım. Çok memnunum. Çıktı kalitesi iyi. Tonerin tasarruflu kullanılması için ekonomik çıktı alma özelliği de var. Fazla çıktı almadığımdan daha ilk toneri bitmedi bile. Ama eli kulağındadır artık.

• Benimki 3116 kağıt tepsisi çekmeceli, daha az yer kaplıyor, o kasadan bi daha üretilmedi.
    Abime 3117 aldırdım bizim eğen 1 haftada kağıt konan yerin kapağını halletmiş.
  • quote:

Benimki 3116 kağıt tepsisi çekmeceli, daha az yer kaplıyor, o kasadan bi daha üretilmedi.
    Abime 3117 aldırdım bizim eğen 1 haftada kağıt konan yerin kapağını halletmiş.

Valla kardeş, siz yeğen büyüyene kadar pek bişi almamaya çalışın bence...
  • quote:

quote:

quote:

Sıcak Fırsatlar bölümünde günlük fırsat siteleri ile ilgili bir sabit başlık var.
    Merak ettiğin siteyi oradan sorabilirsin.

Saolasın kardeş, bi ara sorarım oraya, sen oradan almışsındır diye sorduydummmmmm

• özellik olarak dell1815dn modeli sınıfında üstün bir yazıcı, dublex,5000 sayfa basıyor,network,usb den okuyup yazma ve çok hızlı ammmaa toneri bulunmuyor, üzerindeki toneri en fazla 2-3 kez dolum yapabilirsin, daha fazla yapamazsın,
  • saolasın birader. yararlı bilgi oldu ben de P2014 aldım.. tşk ederim..
  • güzel
  • Samsung ML1610 kullanıyorum memnunum... fazlasıyla hızlı geliyo bana çünkü lazer.. :)) içlerinde ucuz olanlardan biri bu sanırım... vista için içinden ayrı CD çıkıyo..
  • merhaba ben birkaçşeyi merak ediyordum da bu yazıcılardaki bellek neyi belirliyor yüksekolanla düşük olanın farkı nerede açığa çıkıyor ?

birde ben siyah beyaz uygun fiyatlı ve arkalı önlü baskı yapabilen bir cihaz arıyorum
  • lazer mürekkep püskürtmeli den daha hızlı olur diye bişey yok bilginize..
  • Arkadaşlar, renkli, küçük, ful kartuşlu ve ucuz bir lazer yazıcı için ne önerirsiniz.
    Samsung CLP 300
    Canon LBP 5000
    HP 1600, 2600 galiba seçenekler.....
  • ucuz diye alır kartuşa para dayandıramazsın..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.