Şimdi Ara

Laser printer + scanner + faks +wireless tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde kullanmak üzere WiFi özelliği olan kaliteli laser printer satın almak istiyorum. Çok fonksiyonlu, yani scanneri, fotokopisi ve faksı olsun istiyorum. Fiyat aralığı 400 - 600 hatta 700 TL olabilir. Tavsiyelerinizi rica ederim.

Başkan

Not: Toner doldurulamasa da kabulümdür, zira çekim adedim yüksek değil. Ama tabii ki dışarıda doldurulabileni tercih ederim.

• wifi yok ne yazikki...

renkli mi olucak 800-900 renkli çok işlevli lazerler var...size sadece siyah mı lazım...
  • Evet, yazmayı unutmuşum. Siyah laser yazıcı istirorum.

Başkan
  • wifi li, yoktur onun yerine ethernetli veriyorum....
    CANON MF 4370DN LAZER YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS

http://www.vatanbilgisayar.com/canon-mf4370dn-mf-4370dn-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=40360

ethernetsiz...
    CANON MF 4350D LAZER YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS
    http://www.vatanbilgisayar.com/canon-mf4350d-mf-4350d-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=39194

veya

SAMSUNG SCX 4521F LAZER YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ, FAKS
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-scx4521f-scx-4521f-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=21096

tonerlerinin hepsi çipsiz dolabilir....samsungta çift taraflı baskı baskı yok...ama toneri 3 bin sayfa canonlar 2 bin sayfa ikiside aynı toneri kulllanıyor...enerji tasarrufu yönündende daha iyidir..ama arada fiyat farkı var..

teknolojik yönden canon u tercih edebilirsin..fiyat yüksek gelirse samsung

• Arkadaşlar farklı bir başlık açmak istemedim.Ben de eve çok fonksiyonlu lazer yazıcı almak istiyorum.Bütçe 500TL.Almışken iyi birşey almak istiyorum.Bu bölümü çok okudum.Ayda 30 sayfa civarı kullanırız.Evdeki eski fotoğrafları da kalitesi iyi bir şekilde PC'ye aktarmak istiyorum.Özellikle tarayıcısı kaliteli bir yazıcı almak istiyorum.Vatan'da SAMSUNG SCX 4623F modelini inceledim.Tarayıcı çözünürlüğü 4800x4800 dpi olarak görünüyor.Diğer bir yandan sizlerin tavsiyesi olan SAMSUNG SCX 4521F modeli var.Onunda tarayıcı çözünürlüğü 600x600 dpi olarak görünüyor.Tarayıcıları arasında büyük bir kalite farkı var mı ? Bana herhangi bir problem çıkarmayacak yazıcı tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 12 Nisan 2010; 12:49:57 >

• Güncel
  • laser 4 ü bir arada ve wireles lı xerox 3100 mfp x (wireless adaptörü yanında hediye geliyor bir mağazada) Ben de yazıcı araştırırken öğrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • Hala güncel, zira satın almadım.

Başkan
  • Arkadaşlar,

Burayı biraz meşgul ettiğimin farkındayım. Ama sizlerin de yararlanması için son durumu yazıyorum:

İstediğim printer-faks-scanner-fotokopi kombinasyonu (hepsi birarada) yazıcımı bugün satın aldım.

Laser ve wireless özellikleri istiyordum, ama bu kombinasyonu bulamadım. Ben de gelişmiş bir inkjet olan HP Officejet Pro 8500 Wireless printeri satın aldım.

İlk izlenimlerim olağanüstü derecede olumlu. Ayrıca bu printer, hp'nin iddiasına göre laser printer maliyetinde çıktı veriyor.

Printerin genel kurulumu, faks kurulumu ve wireless kurulumu son derecede basit. Evinizde wireless bir ADSL modeminiz varsa, evin her tarafından, balkon ve terastan printere
    çıktı gönderebiliyorsunuz.

Bu niteliklere sahip bir printer arayanlara tavsiye ediyorum.

Başkan
  • başkan teşekkürler. aynı ihtiyaç bende de mevcut.evde dizüstü bilgisayar var sadece ve kablosuz bağlantıya sahip aynı zamanda da tarayıcı özellikli bir yazıcı bakıyordum.
  • İleride bu konuda arama yapacak arkadaşlar için deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Bir hafta önce canon 4370dn aldım. (Öncelikle zaten bilenler vardır ama HP'nin tonerlerini de canon üretiyor.) Alet 2000 sf basabilen chipsiz tam dolu fx10 toner ile geliyor.(dolumu 4-5 kez yapılabiliyor fiyat 10-20TL) Baskı kalitesi başarılı. Fax özelliğini denemedim. Fotokopi ve ilk açılış süresi çok hızlı. Wireless olarak baskı almada sorun yok. (Tabi printeri ethernet kablosu ile router'ınıza bağlamanız gerek. (Bu durumda da printeri routerdan ethernet kablosu ile uzatabileceğiniz kadar bir mesafeye koymalısınız. (yani router salonda ise printerda salonda demek))

Wireless baskı almada sorun yok; çok hızla basıyor. Ama wireless taramada yazılımsal sıkıntılar var. Canon bunu şu şekilde halletmiş; Scangear isimli küçük bir yazılım var. LAN'da printeri buluyor IP'sini twain scanner olarak kaydediyor. Bunu bir kere yaptıktan sonra Twain scanner özelliğini destekleyen bir program ile wireless scan yapabiliyorsunuz. Aslında zor değil.
    Ben bedava olan paintnet programına twain scan özelliğini plugin olarak ekleyerek kullanıyorum. (paintnet çok başarılı, küçük, hızlı ve kullanışlı bir resim programı denemeyenlere öneririm) Ama Adobe vs gibi programlar twain scan özelliğini doğuştan destekliyor.

http://www.getpaint.net/
    http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Plugins/Twainable.shtml

SONUÇ: Makul fiyata bulursanız (Ben 6 taksit 530tl'ye aldım bimekste kampanyadan) canon 4960 yerine alınabilecek bir printer.
    Not: Foto. mak'de asla Canon almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomtom45 -- 7 Temmuz 2010; 20:13:40 >

• imageCLASS MF4350d canon 340 dolar wiriles laser yazıcı
    HP Ürün Adı : CE657A Laserjet P1102W Wireless (kablosuz) A4 Lazer Yazıcı 279 tl
  • a4 normal kagıda kalıtelı baskı için lazer mi photosmart gibi ürünler mi tercih etmeliyim acaba? 1000 lira civarında ve üstü olabilir.
  • Merhabai

A4 kağıda kaliteli baskı alabilmek için size Epson yazıcıları önerebilirim.Ayrıca bitmeyen kartuş tankları ile kartuş dolumu ilede uğraşmaz ve binlerce baskıyı özgürce alabilirsiniz.Ürün detayları aşağıdadır.Saygılar.

http://www.kartusnet.com/epson-px660-bitmeyen-yazici.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskistan -- 6 Mayıs 2011; 1:28:28 >
  • Hp 8500 wireless ı 1.5 senedir kullanıyorum, harika bir yazıcı. Ofiste kullanıyorum herkes sorunsuz bağlanabiliyor. Tüketimi fena degil, ilk defa 4. Kez kartus degistiripte baski kalitesi dusmeyen bir printer(laser dahil) kullaniyorum.
    Fakslari bilgisayara almayı beceremedim. Birisi tr de olmuyomus dedi bende sonrasinda ugrasmadim.
  • MRB AŞAĞIDA BELİTTİĞİM YAZICI İŞİNİZİ GÖRECEKTİR SANIRIM
    TONERİDE DOLABİLİYOR. FİYATI 225 $ + KDV
    www.yazicisatinal.com

Model : HP M1217nfw Laser Kablosuz Yaz-Tar-Fot-Fax(CE844A)
    Kullanım Alanları : Yazdırma, kopyalama, tarama, faks ve kablosuz ağ bağlantısı gibi günlük ofis işleri için uygun maliyetli, kompakt boyutlu, tam özellikli bir HP LaserJet MFP'ye ihtiyaç duyan ev ofisi veya küçük ofisi olan iş kullanıcıları için idealdir.
    Baskı Teknolojisi : Lazer
    Baskı Hızı : Dakikada 18 sayfaya kadar
    Baskı Kalitesi : En fazla 600 x 600 dpi (HP FastRes 1200 ile 1200 etkin dpi)
    İşlemci : Marvell® işlemci 400 MHz
    Bellek : 64 MB, Genişletilemez
    Faks : Bellekte tutulan A4 sayfaları 500 sayfaya
    Çözünürlük 300 x 300 dpi veya 203 x 392 dpi, 256 gri seviyesi
    Faks hızı (letter) Sayfa başına 3 saniye
    Faks hızı 33,6 kbps
    Hızlı arama numaralarının maksimum sayısı 100 numaraya kadar

Tarama : Tarama boyutu OBB (Azami) 216 x 356 mm
    Tarama boyutu OBB (Azami) 152 x 114 mm
    Tarama boyutu masaüstü (Azami) 216 x 297 mm
    Tarama hızı 10 x 15 cm renkli fotoğraf, dosyaya: tek tarama için en fazla 7 sn
    Optik tarama çözünürlüğü En fazla 1200 dpi
    Gri tonlam
    Kopyalama : Fotokopi Makinesi ölçeklendirmesi (ADF) %25-400
    Kopyalama hızı (siyah, en iyi kalite, A4) Dakikada 18 kopyaya kadar
    Azami kopya sayısı 99 kopyaya kadar
    Kopya çözünürlüğü (siyah grafik) 600 x 400 dpi'ye kadar

İşletim Sistemi Uyumluluğu : Microsoft® Windows® 7, Windows Vista®, Windows® XP, Windows® Server 2008, Windows® Server 2003; Mac OS X v 10.4, v 10.5, v 10.6; Linux (bkz.http://www.hplip.net)
    Baskı Kapasitesi (Aylık) : 8000 sayfaya kadar
    Kağıt Kapasitesi : Standart çıkış kapasitesi (sayfa) En fazla 100 yaprak
    Maksimum giriş kapasitesi (zarf) 10 adede kadar zarf
    Kağıt kullanma standart/giriş 150 yapraklık giriş tepsisi

Kağıt Ölçüsü : A4; A5; ISO B5; ISO C5; ISO C5/6; ISO C6; ISO DL; 16K; Avrupa kartpostalı
    İki Taraflı Baskı : El ile (sürücü desteği var)
    Arabirim ve Bağlanabilirlik : WiFi 802.11b/g/n, USB 2.0, 10/100Base-T Ethernet ağ bağlantı noktası, RJ-11 Telefon bağlantı noktası
    Güç Gereksinimi : Güç tüketimi (manuel kapalı) 0,2 watt
    Güç tüketimi (bekleme) 4,8 watt
    Güç tüketimi (otomatik kapalı) 3,4 watt
    Güç tüketimi (açık) 370 watt (yazdırma), 245 watt (kopyalama veya tarama)

Boyutları : 435 x 265 x 306 mm, 8,3 kg
    Uyumlu Sarf Malzemeleri : HP LaserJet CE285A Siyah Baskı Kartuşu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.