Şimdi Ara

Laptopun başına gelmeyen kalmadı, yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende Lenovo b560 model laptop var. Benim bilgisayarım normale 7'di sürümü ama ben 10'a yükselttim. Sonra kullanıcı adımı değiştirmek istedim bir iki önce. Ama Windows 10'da öyle bir ayar yok, kaldırılmış. Ben de saf kafam girdim regedite, profilelist'den kullanıcı adımı değiştirdim. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve bana kullanıcı profili hizmeti başlatılamıyor hatası verdi.

Daha sonra güvenli moda girdim. Dosyalarıma zarar gelmediğini gördüm. Fakat ben format atmadan düzeltmek istedim bu yüzden güvenli modda yeni kullanıcı oluşturdum. Sonra o kullanıcıya girdim, lakin bu defa da "ms kişiselleştirme" hatası aldım. Masaüstünü açıyorum lakin başlat'a basılmıyor veya kişiselleştirme ayarlarına girilmiyor. Klasörlere falan girdim işte biraz dolaştım. Sonra pes ettim. Dosyalarımı haricime atıp format atmaya karar verdim. Bilgisayar dondu bir klasörde. Zaten eski bir bilgisayar hep olan bir şeydi. Ben de bataryasını çıkartıp tekrar taktım. Ama o andan itibaren bilgisayar açılmamaya başladı.

Power tuşuna basıyorum hiçbir yanıt vermiyor. Fan sesi de gelmiyor yani. Hiçbir şey yok. Alttaki ışıkları söndü ve bir türlü açamıyorum bilgisayarı, ben kısa devre olmuştur diye tahmin ediyorum. Ama neden böyle bir şey olmuş olabileceğini bilmiyorum. Daha önce defalarca bilgisayar donunca bataryayı çıkarıp takmışlığım var ama hiç böyle bir şey olmamıştı.

Lütfen yardım edin!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edebilecek kimse yok mu?

• Anakartiniza kiss devre yapmis olabilirsiniz teknik servis yolu gozukuyor

• Benim yapabileceğim bir şey yok yani, neyse. :(

• garantisi var ise garantiye yollayınız
  • en güzeli sevise verin
  • Verdim zaten bakalım artık ne olacak. Fazla bir masraf çıkmasın da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.