Şimdi Ara

Laptopumu değiştirmeli miyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kullandığım laptop asus gl503vs scar edition bileşenleri i7 7700hq ekran kartı gtx 1070 ilk laptopum bundan öncesinde masaüstünden şaşmazdım ancak hayat şartlarından dolayı dizüstü bir bilgisayara geçmek zorunda kaldım. Laptop ısı ve dota 2 de aldığım fps değerleri dışında harika. Isı konusunda şöyle bi sıkıntım var laptop boşta 45 derece youtube videoları word dosyası yazma tarzı işlerde 55 derecelere geliyor kimi zaman 60 65 arası bile gördüm. Undervolt işlemi yaptım güç ayarlarını düzenledim macun değişimi fan temizlemesine kadar yaptım ancak çözüm bulamadım. Dota gibi eski bir oyunu full ayarlarda 144 fps ile oynamak istiyor tabi insan ancak 120 130 fps oyun içi fightlarda ise 80 fps e kadar düşüş gördüm. Ek olarak gta 5 oynadığım zaman ise 90 95 dereceleri gören cpu gpu sıcaklığıyla karşılaşıyorum.Donanıma zarar vermesinden korktuğum için açıp keyifle oynayamıyorum maalesef. Bu konuyu nasıl çözerim bilmiyorum son çare buraya yazmak oldu. Masaüstüne geri dön tarzı çözümler sunmayın zorunluluktan laptop kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklında olsun hocam, laptopu değiştirmeye karar verirsen soğutma bazında MSI çok daha performanslıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.