Şimdi Ara

Laptopumda bilmediğim sensör mü var :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin.Zamanında annem ile babam hediye olsun diye Vestel ONYX Game Laptop almış.Tabi buna hediye denirse zaten pc toplayacaktım hayallerimi suya düşürdüler :D

Şimdi sorunumu daha iyi tanımlamak olayı anlatayım;

Bütün geceyi Arduino öğrenmek için laptop başında geçirdim.Saat 3.30 gibi gidip bişeyler hazırlayayım dedim laptopu uyku moduna aldım,tam odanın ışığını kapattım ki bir anda laptop geri açıldı halbuki açılmaması için farenin nano USB'sini bile çektim.Neyse bi'şey olmaz dedim açık bıraktım gittim hazırladım geldim ki kapağı kapattığım için (SORUNUM BU DEĞİL BUNDAN MEMNUNUM) uykuya almış tam ışığı açtım laptopta açıldı.Neyse devam ettim saat 4:45 gibi yatayım artık dedim tam uykuya aldım ışığı kapattım ki yine açıldı çıldırttı beni bugün ya odadan bir türlü çıkamadım ışığı söndürüp uykuya alıp parmak ucuna basa basa çıktım odadan.Hayır bugüne kadar herşey normaldi fareyi hareket ettirmeden açılmıyordu ama bugün...Aslında bugün Arduino'yu ilk kez bağladım acaba ondan mı diyeceğim ama orijinal sonuçta zarar veremez kablosunda devre falanda yok.Üst kapağında ışık sensörü falan da yok sese mi açılıyor acaba?Eğer böyle bir şey ise bunu nasıl kapatabilirim? Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 Kisiye Saldirdim -- 7 Eylül 2014; 5:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonny notebooklarda ortam ışığına duyarlı olduğunu biliyorum. Şu anda ismini hatırlayamadığım bir yazılım ile kontrol ediliyordu bu durum. Sizde de böyle bir yazılım olabilir, kullanma klavuzunu iyice okumanızda fayda olduğunu düşünüyorum. Vestelden de bedava verseler hiç bir şey alınmaz, sizin adınıza üzüldüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.