Şimdi Ara

laptopum için yeni şarj aleti aldım içime kurt düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hp laptopumun daha önce 2 kez bataryasını değiştirdim, hep yan sanayi kutusundan açılmamış alıyodum. bugün yine kablosunun ucunu bozdum ve gittim yeni şarj aleti almaya. adam bi hp batarya gösterdi bu orjinal bataryadır dedi normalde fiyatı 120 liradır ama sana 45 e veririm dedi diğüer yan sanayi şarj aleti fiyatlarına dedi işte. bende nedir ne değildir diye sordum normalde kutuda gelse 120 den satıyormuş ama kutusunda gelmdiği için 45 e veririm dedi bende iyi dedim aldım. daha önce kullanılıp kullanılmadığını da sordum kullanılmadı dedi. sadece kutusunda olmadığı için ucuza veriyorum dedi ve ürün orjinal dedi bende aldım. fakat şimdi içime kurt düştü acaba şarj aleti bi sorun çıkarırmı, en kötü ihtimal patlamasını bile düşündüm etrafımızda görüyoruz yani. sizce sorun çıkarır mı ?

ayrıca ürünün orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim

• Orjinalliğinin kontrolü hakkında bir bilgim yok. Adaptörlerde en önemli olan orjinal adaptöründeki voltaj ve amper değerinin aynı olması gerektiğidir. Eğer adaptör üzerindeki bilgiler aynıysa, yinede emin olmak için bir elektronik servisinden rica edin ölçsünler çıkış voltajını. Sorun yoksa kullanırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya mı şarj aleti mi karar verin.

Şarj aletinin sahtesi olmaz üzerindeki yazılardan anlaşılır. İmkan varsa etiket kısmının net bir resmini koyun bakalım orijinal mi uyumlusu mu diye.
  • heycanlanmadan yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.