Şimdi Ara

Laptopu açınca kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Laptopum 2 gündür ilk açtığım anda acayip kasma yapıyor hiçbir işlem yapamıyorum neredeyse. Fakat sistem geri yükledim dün düzeldi bugun gene açım yine kasma sorunu olunca sinir oldum gene sistemi geri yükledim gene düzeldi bu hep böyle devam mı edicek yoksa herhangi bir çözümü varmı ? Başka bu sorunu alan oldu mu ?

• Virüs ihtimalini gözden geçirin olmaz demeyin dün bir oyun indirdim virüslü dosya vardı anasını ağlattı zor temizledim virüs programı bile ilk etapta tespit edemedi sonradan hallettim.Combofix programını kurup güvenli modda taratın.Birde hdtune programını kurup healt sekmesinde hata varmı bakın birde error scan bölümünden bedsector taraması yapın.
  • Muhtemelen yazılımsal. Format sorununu çözecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Virüs ihtimalini gözden geçirin olmaz demeyin dün bir oyun indirdim virüslü dosya vardı anasını ağlattı zor temizledim virüs programı bile ilk etapta tespit edemedi sonradan hallettim.Combofix programını kurup güvenli modda taratın.Birde hdtune programını kurup healt sekmesinde hata varmı bakın birde error scan bölümünden bedsector taraması yapın.

quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Muhtemelen yazılımsal. Format sorununu çözecektir.

Combofixi indiriyorum hemen. diğer program nedir peki hocam ?

Laptop yeni daha 1 aylık ondan dolayı formatta atmak istemiyorum umarım combofix vs düzeltebilirim.

• Tlhsbt kullanıcısına yanıt
    Hdtune yazdım hdd testi için.
  • quote:

Hdtune yazdım hdd testi için.

Combo fix ile temizledim combofix reset attı pcye yine aynı sorun var
  • Dediğim hdd testini yaptın mı? Birde son zamanlarda herhangi bir işletim sistemi güncellemesi yada sistemi kullnabilir program yükledin mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Laptop donma problemi ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dediğim hdd testini yaptın mı? Birde son zamanlarda herhangi bir işletim sistemi güncellemesi yada sistemi kullnabilir program yükledin mi

güncelleme yapmamıştım diye hatırlıyorum sistem geri yüklemede 12 gün önceye felan çektim şuanlık bir sorun yok gibi duruyor reset attım pcye
  • 1 aylık notebookun hard diskinde bad sector olacağını sanmıyorum ama hdd tune ile tarama yapmakta fayda var.

Birde Notebook açıldığı zaman Görev Yöneticisini başlatın oradan ne kadar ram ve işlemci kullanıldığına bakın. Eğer kullanım fazla ise yine görev yöneticisinden en çok ram kullanan programı bulun ve o programı durdurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.