Şimdi Ara

laptoptan kurduğun wireless üzerinden psp'de internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • valla kurallara baktım ama youtube dan video paylaşmak yasak mı değil mi çözemedim. değil olması ümidiyle. benim wireless kartım özelliği desteklemiyor ama destekleyenler için kablosuz modem olmadan internete laptoptan kablosuz ağ kurarak girmeye yarayan bi olay. aşağıdaki youtube sitesinde eleman yeterli bir şekilde anlatmış.dediğim gibi benim laptopun wireless kartı galiba uyumulu değil bu iş için. yapanlar yorum yazarlarsa sevinirim...

www.youtube.com/watch?v=k69jPfpxosc

www.youtube.com/watch?v=Q9M3ZcpL2hw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantinejohn -- 23 Ağustos 2008; 23:32:37 >

• Ben de bir kaç gündür bunu deniyordum sonuç alamamıştım, görünce heyecanlandım ayarlayayım dedim. aslında ben visa kullanıyorum sırf bu işlem için xp de başlattım makineyi, wireless ağ ayarları kısmına girdiğimde donanımdan olsa gerek adamın anlattıklarının neredeyse hiç biri benim arayüzümde yok olanlarda değişik şekilde bu yüzden adam ile aynı ayarları yapamadım ayarları yapamayınca da ağı kuramadım :(
  • Geçenlerde, buna benzer birşey yapmayı denedim fakat anladığım kadarıyla 2 adet wireless kart olması gerekiyor. Ama şöyle bişey rahatlıkla yapılabilir. Laptopu kablo ile internete bağladıktan sonra,wireless kartı ap mode ye getirip,internet bağlantısını da paylaştırdıktan sonra laptoptaki wireless kartın ap gibi çalışmasını sağlayabiliriz. Bu şekilde,psp ile laptop üzerinden internete girilebilir
  • yukarıda verilen linktede tam olarak dediğin anlatılmış. evet ap mod a getirilince çözülecek, çünkü access point e çevrilmezse ad-hoc olarak ağ kuruluyor ve psp bu ağı görmüyor haliyle. ben de toshiba a100-599 laptop var wireless kartı intel şuanda tam olarak modelini hatırlayamıyorum, bu kart üzerinden yapmayı denedim fakat dediğim gibi anlatılanla benim kartımın arayüzü farklıydı ve AP yapamadığım için bağlantıyı sağlayamadım :(
  • İnternetim kısıtlı olduğu için youtube a giremiyorum. Ordaki anlatımı izlemedim ama dediğim şekilde yapılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.