Şimdi Ara

Laptoptaki ekran kartı neden onboard görünür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Uploaded with ImageShack.us

    Arkadaşlar SAMSUNG NP350V5C-S03TR modelinde laptop aldım. resimden de ekran kartım ve işlemcimin modelini görebilirsiniz. Ancak kafama takılan birşey var;

    Lapyopumun ekran kartı ATI Radeon HD 7670M 2Gb 128 Bit olması gerekiyor. Fakat resimde gördüğünüz gibi ekran kartımın modeli Intel(R) HD Graphic 4000 yazmakta. Başlat çubuğundaki saatin yanında ATI nin Catalyst Control simgesi falan var. Driver larını da kurduğumdan eminim. COD: MW3 oyununu da en son grafik kalitesinde çok iyi oynatıyorum.

    Resimde de gördüğünüz gibi neden ekran kartı modelim işlemcinin grafik oynatıcı modeli görünüyor ?
    İlk defa laptop kullanıcısıyım ve az bi araştırma yapmıştım. Ekran kartlarının oyunlarda otomatik devreye girdiğini, böylelikle enerji tasarrufu sağladığını okumuştum. Sizce öyle mi oluyodur ?

    Şimdiden teşekkür ederim...







  • Ayrıca CPI-Z programından graphic sekmesine baktığımda yine INTEL in onboard kartı görünüyor. Laptop un klavyesinin altında RADEON yapışkanı var, yani ekran kartı var ama çalışmıyor mu?
  • masaüstünde güç tasarrufu yapmak için otomatik olarak hd4000 olur ama istersen sen elle de ayarlayabilirsin 7670m in masaüstünde de çalışmasını istiyorsan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.