Şimdi Ara

Laptopta PRİNT SCREEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
132.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: excuted

ben hortlatıyorum ama benim sorunum şöyle çekiyor paintte gösteriyor mw2(oyun) ye giriyorum çekiyorum painte yapıştırıyorum siyah bir foto çıkıyor yardım edin lütfen

Uzulme hocam ya :)

Yakala! adli bir program var boyutu 1 mb bile degil onu yukleyin... Guzel yani siz istediginiz tusu atarsiniz programa ekran goruntusu alsin diye, o tusa bastiginiz an otomatik ekran goruntusu alir ve programdan sectiginiz yere kaydeder...

Tek tik o kadar baska bir sey yok, 2 saniyede 1 goruntu de kaydedebilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: excuted

ben hortlatıyorum ama benim sorunum şöyle çekiyor paintte gösteriyor mw2(oyun) ye giriyorum çekiyorum painte yapıştırıyorum siyah bir foto çıkıyor yardım edin lütfen

Uzulme hocam ya :)

Yakala! adli bir program var boyutu 1 mb bile degil onu yukleyin... Guzel yani siz istediginiz tusu atarsiniz programa ekran goruntusu alsin diye, o tusa bastiginiz an otomatik ekran goruntusu alir ve programdan sectiginiz yere kaydeder...

Tek tik o kadar baska bir sey yok, 2 saniyede 1 goruntu de kaydedebilir...

saol ama yüklemicem

• Sol altta Ctrl Yanındaki fn Fonsiyonlar + prtsc tusune basarak alabilrisin
  • yaaa arkadaşlar benim netbook um var acaba print tuşu şumu :SysRq PrtSc:
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoloji_adamı

yaaa arkadaşlar benim netbook um var acaba print tuşu şumu :SysRq PrtSc:

Model ve marka verirseniz yardımcı olmaya çalışalım hocam.
  • packard bell

DOTS-E3-N572G50iuk

LU.BUK08.008

Windows® 7 Starter
  • arklar bende de hp g62- b10st marka laptop var. konuyu açan ark ın da dediği gibi üstünde ins yazıyor. ekran klavyesiyle daemon tools' dan görüntü almam gerektiğinde olmuyor, win7' nin ekran alıntısı ise zahmetli. şimdi ben arklar ın çözüm önerilerini denedim; fn+ prt sc, önce fn sonra prt sc, önce prt sc sonra fn; hepsini denedim ama tık yok. standart klavyelerdeki gibi prt sc tuşuyla görüntü alamicak mıyım ben şimdi?
  • Hortlatmak gibi olmasın ama vallahi ss alamıyordum kablosuz klavyem ile bu konu sayesinde birşey daha öğrendim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.