asagıda butun drıverların cıkacak ... onların arasından alt sıralarda nvıdea var vga drıver var ...onu ındırıp kuryorsun ..
dedigini indiridim kuruyordum kurulum başında 64bit degil sizinki dedi kurulum kapandı bu ne hocam ?
bu arada guncelleme ıntel kartına mı oldu nvıdea kartınamı .. boardun uzerınde de ekran kartı mevcut .. onboard dedıklerı .. eger onu guncelledıyse onboard kart devreye gırmısdır .. ıhtımal bılemıyorum tam olarak durumu ..
bu arada guncelleme ıntel kartına mı oldu nvıdea kartınamı .. boardun uzerınde de ekran kartı mevcut .. onboard dedıklerı .. eger onu guncelledıyse onboard kart devreye gırmısdır .. ıhtımal bılemıyorum tam olarak durumu ..
şuan dedigin gibi onu yapmayı unutmuşum 32bit homu u indiriyorum benimki home du galiba tam hatırlamıyorum ama home olması lazım ama onboard degil harici ekran kartım
tamam zaten harıcı ekran kartın ıcın suan drıver kuracaksın ... pc sanırım onboard ıcın bır guncelleme yaptı orada ısler karısmıs olabılr .. buyuk ıhtımalle ındırdıgını kurdugunda sorun cozulur ..
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
tamam zaten harıcı ekran kartın ıcın suan drıver kuracaksın ... pc sanırım onboard ıcın bır guncelleme yaptı orada ısler karısmıs olabılr .. buyuk ıhtımalle ındırdıgını kurdugunda sorun cozulur ..
hocam driverı kurdum yeniden başlattım şuan sorunsuz açıldı bilgisayarım çok teşekkürler..
bu bana verdiğin linkte benim bilgisayarın driverları mı var ?
şuan kendi bilgisayarımdan ve hesabımdan giriyorum :)
hadı gecmıs olsun ..evet onlar guncel drıverların gerektıgınde a dan z ye hepsını ındırıp oradan kurabılrsın .. zaman zaman o drıverları sıte gunceller .. ne zaman gerekırse oradan temın edersın ...
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
hadı gecmıs olsun ..evet onlar guncel drıverların gerektıgınde a dan z ye hepsını ındırıp oradan kurabılrsın .. zaman zaman o drıverları sıte gunceller .. ne zaman gerekırse oradan temın edersın ...
çok teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme