Şimdi Ara

Laptop üzerinden internete bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar. Benim bir türlü kafamın almadığı bir problem var. :)

Bir laptop birde masaüstü bilgisayarım var. Laptop ile WiFi'a bağlanıyorum. Masaüstü bilgisayarımada ethernet kablosu aracılığı ile bağlanıyorum..
    Laptop ile masaüstü arasında ağ bağlantısı var .Fakat ben masaüstü ilgisayarım ile laptop üzerinden internete bağlanmak istiyorum..

Bu mümkünmüdür? Mümkünse ne yapabilirim?

Şimdiden Teşekkürlerimi iletiyorum

Saygılar .Emre Yaman Yüzücü.

• Not: İşletim sistemim windows 7 (İki bilgisayarında)
  • Masaüstüne nasıl bağlayacaksın modem üzerinden lap topa bağlantı alıp tekrar modem üzerinde masaüstüne mi vereceksin. Lap toptan wireless ya da enternet kablosu ile mi vereceksin. Birde neden böyle bir şey yapmaya gerke gördün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 27 Kasım 2010; 20:10:59 >
  • Apartmanda wirelles servisi mevcut . Ama ethernet kullanamıyoruz. bende doğal olarak masaüstü bilgisayarım ile internete bağlanamıyorum.
    Benim amacım laptop ile masaüstü arasında lan kablo ile bağlantı kurup laptobun bağlı olduğu interneti kullanmak istiyorum ?
  • Wireless bağlantı özelliklerinde * bağlantıyı paylaş var. onu tıkla yeterli Ev ağı seçersin bağlantı özelliği olarak

Bu arada Güvenlik yazılımları sorun çıkarabilir. Onları kapatman tavsiye edilir.

* özellikler, paylaşım

Birde uzun süreli rahat kullanım için wireless aparatı alman iyi olur masaüstüne.

http://forum.donanimhaber.com/m_37826107/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44553612

Programı kullandım wireless bağlantısı oluşturmak için birebir

Gerçi bu program bir işine yaramayacak maça bakayım derken yazınca saçmalamışım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 27 Kasım 2010; 21:33:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.