Şimdi Ara

LAPTOP'UM %80den fazla şarj olmuyo yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen laptopla oynarken bi pencere geldi ve batarya ömrünü uzatmak için %80 şarj sınırı yapın falan diye bende yaptım şimdi tekrar %100 e çıkartamıyorum bataryayı şark ediyorum %80 den kalıyor lütfen yardım edin yoksa kırıcam laptopu sinir oldum .. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alqolikkk -- 7 Eylül 2009; 23:18:55 >

• pilin ömrü bitmiş olabilir. pili tamamen boşaltıp şarj etmeyi dene.

Madem oyun oynuyorsun elektrikler sık sık gidip gelmiyorsa veya harici güç kaynağın varsa (benim şu anda yaptığım) laptop pilini çıkarıp oyna.
  • compaq larda eskiden batarya kalibrasyon programı olurdu hala varmı bilmiyorum. Bununla pillerin tam dolu ve tam boş olduğu zamanlar şarza takıp kendi kalibrasyonunu yapınca windows kalan güç zamanını tam doğru olarak okuyordu. Sanki burada da %80 pil seviyesi max doluluk olarak kalibre edilmiş gibi. Çözüm için yeniden aynı program gerekli, yazılımsal olduğunu düşünürsek sistem geri yükleme yada format da çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarion -- 8 Eylül 2009; 10:10:45 >
  • Sen gene iyisin hocam bizim Laptopun Pili %0,01 Dolu Gösteriyor Ve Fiş Çıkınca Tamam anında kapanıyor.

Tabi Bana göre hava hoş laptopu babama ektim 1 yıl önce

Değiştirme sebebi: Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 8 Eylül 2009; 14:11:42 >
  • arkadasım laptobun bozuk felan degil sadece batarya ömrünü uzatmak için bir program format atarsan gecer bu sorun, daha pratik bir yolu vardır o da denetim masasını kurcalamaktan geçiyor sanırım
  • Laptobun samsungmu?

Eğer samsungsa Battery Life Extender ile pilin %80ile %100 arasında değiştirebilirsin bu bir sorun değil pilin ömrünü uzatmak için bir önlemdir.

Başlata >Battery Life Extender yazdığında karşına gelir
  • volkan baba saol bnde korkuyodumsnn sayende çözdüm sorunu %80 oluyodu öğrendikkten sora hala öle kullanıyorum saol
  • bulunsun.sorun kaynagı aynımı bılmemde bendekı yuzde 64 de kalıyordu
    batarya cıkardım salladım taktım jackı cevırdım sarj fısı cevırdım salladım cunku kablo temazsızsa ve sarj tamamen bıtsın sonra fıse tak gerekırse laptop kapa doldur yuzde yuz oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.