Şimdi Ara

Laptop touchpad çalıimıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopa Windows Vista yüklemiştim.Ama çalışmıyor.Driverı yükledim olmadı.Kilitli de değil.Güncelledimde.Sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBE113969 -- 20 Mayıs 2015; 9:36:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zazor5000

Laptopa Windows Vista yüklemiştim.Ama çalışmıyor.Driverı yükledim olmadı.Kilitli de değil.Güncelledimde.Sorun nedir?

bilgisayarın/sürücün vista'yı desteklemiyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan90

quote:

Laptopa Windows Vista yüklemiştim.Ama çalışmıyor.Driverı yükledim olmadı.Kilitli de değil.Güncelledimde.Sorun nedir?

Evet destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBE113969 -- 20 Mayıs 2015; 10:04:01 >
  • quote:

quote:

quote:

Evet destekliyor.

driver'ı kuldurup tekrar kurmayı dener misin? evet kulağa saçma geliyor ama ses kartımda böyle olmuştu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet destekliyor.

driver'ı kuldurup tekrar kurmayı dener misin? evet kulağa saçma geliyor ama ses kartımda böyle olmuştu

Bugün driver listesine tekrar baktım.Wİndows 7 ile XPyi destekliyordu.Ve Windows 7 kurdum.Tekrar denedim olmadı.Hep kaldırıp tekrar yükledim olmadı.Bilgisayar kablolarındamı sorun var acaba?

• Format öncesi durumu neydi çalışıyormuydu normal sadece formattan sonra olduysa kabloyla alakalı olamaz

Çip setini yüklemeni tavsiye ederim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquamp

Format öncesi durumu neydi çalışıyormuydu normal sadece formattan sonra olduysa kabloyla alakalı olamaz

Çip setini yüklemeni tavsiye ederim,

Evet çalışıyordu.Chipsetide yükledim bişey olmadı.Led ışıda yanıyor kilitlediğim zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop fn tuş sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xp driverini indirip aygıt yöneticisinden elle sürücüsünü bir güncellesene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquamp

Xp driverini indirip aygıt yöneticisinden elle sürücüsünü bir güncellesene

Güncellerken "The system cannot find the file specified." hatasını veriyor.Bunu düzeltirsem olacağına inanıyırum.
  • LAptobun içne baktım.PS/2 kablosu çıkmış.Ama KBD vidalarının ikisindede yalama olmuş açamıyorum.O aradanda takamıyorum.Naıl vidaları çıkarabilirim?
  • Çözüldü.Zorlada olsa takabildim kabloyu aradan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.