madem cok agır program kullanmıcaksın officeğinternet-film gibi daha uygun syelerde dusunebilirsin ama bu ikisinden biriyse ben acer derdim ama kız arkadasına alacaksan ve agır programlar kullanmayacaksan sony derim
hih işe bak ya adamlar acere tofaş diyorlar bir şey bilmeden işkembeden uduran terbiyesizler acere laf uzatıyorlar ya bu tofaş sa nasıl avrupa da birinci oluyor acer bilgisyara yapıyor sony nin de yapmadığı s.k.m yok
quote:
Orjinalden alıntı: oguziu
hih işe bak ya adamlar acere tofaş diyorlar bir şey bilmeden işkembeden uduran terbiyesizler acere laf uzatıyorlar ya bu tofaş sa nasıl avrupa da birinci oluyor acer bilgisyara yapıyor sony nin de yapmadığı s.k.m yok
Tofaş Türkiye'de birinci diye Mercedes'ten iyi mi olacak? Abicim sadece acer ve sony'i yan yana koy ve ekranlarına bak. Acer Avrupa'da birinci olabilir ama Sony'den kaliteli olduğunu göstermez. Sony dünyanın en büyük elektronik teknoloji firması, PlayStation'ların üzerindeki işlemciden tut notebooklarındaki ekranına kadar bir çok son teknoloji ürününü kendisi üretiyor. Acer kötü ürün demiyorum ama notebook'ları ikiye ayırıyorum Sony ve Sony olmayanlar.
Peh hep aynı hikaye SONY ve olmayanlar hah bilgisayarı sen ekranına bakarak alıyorsun herhalde. Acer de dünya da kendini kanıtlamış bir marka VAIO ların ekranı iyi olabilir ama fiyatları da sonuçta pahalı değil mi. VAIO alacağıma daha iyi bir marka ve bilgisayar alabilirim ACER ASUS DELL gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme