Şimdi Ara

laptop tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • ekranı kaliteli olmalı
    • ram en az 16gb a kadar desteklemeli
    • backlit klavyesi olursa iyi olur
    • touchpad kaliteli olmalı
    ekran kartı en kötü gt 650m seviyesinde olmalı
    • fiyatı 2800ü geçmemeli.
    ısınma problemi olmamalı

eğer bu özelliklerde 17" bi laptop fiyatı yüksek veya kaliteli olmazsa 15" ede artık sıcak bakmaya başlarım siz genede 15"lik bildiğiniz önerceğiniz laptopları yazarsanız sevinirim

asus n76vz çok ilgimi çekiyor fakat tek sıkıntısı 8gbdan fazla ram desteklemiyor. ki bu gün baktığımızda 8gb ram yeterli görünsede ben bu laptopı en az 4 sene kullancağım için ilerde sıkıntı çekmek istemiyorum.

15" olarak lenovo y580 önermişsiniz bi kaç başlıkda gördüm dolaşırken. fakat ekranı kalitesiz olduğu için düşünmüyorum, önermeyi düşünen arkadaşlara burdan söylim :)

• http://www.pcdepo.com/msi-ge70-0nc-026tr-notebook-urun7931.html (3. Nesil. 17.3') Alternatif olarak da, MSI GE60 (15.6') aynı özelliklere sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ableton live, fl studio, sony vegas gibi programlar kullanmayı düşündüğüm için 8gb ram in yeterli kalcağına inanmıyorum pc'nin baktığımda 8gb max desteklediğini gördüm bu biraz kışkırtıcı açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaancx -- 25 Temmuz 2012; 3:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancx

ableton live, fl studio, sony vegas gibi programlar kullanmayı düşündüğüm için 8gb ram in yeterli kalcağına inanmıyorum pc'nin baktığımda 8gb max desteklediğini gördüm bu biraz kışkırtıcı açıkcası.

MSI GT serisi var, istediğin özellikler de fakat, bütçeni biraz aşar...

• şimdi ona bakıyordumda bütçemi dediğiniz gibi aşıyor :)
  • Monster da alternatif olabilir...

• monster p170 olabilir aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Laptop önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52534564/tm.htm (pek ayrıntılı bir şey yok ama yine de göz gezdir linke.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.