Şimdi Ara

laptop tavsiyesi bütçe 2000-2500 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop almayı düşünüyorum genelde internette dolaşmak,film izlemek,veri indirmek ve solidworks gibi programlarda çizim yapmak için kullanıyorum.oyun oynamıyorum ama bilgisyar neredeyse hiç kapanmaz almak istediğim bilgisayar en az 2-3 sene bana ısınma ve ses sorunu çıkartmasın 2-3 sene sonra değiştiricem zaten yine

özellikle ısınma ve gereksiz kasmalardan bıktım bana böyle sorunlar çıkartmasın kısa süre içinde.asus ve sony düşünüyorum sony biraz daha önde gözümde ama farklı alternatifler söylerseniz onları da değerlendiririm.

şimdiden ilginiz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: largo21

laptop almayı düşünüyorum genelde internette dolaşmak,film izlemek,veri indirmek ve solidworks gibi programlarda çizim yapmak için kullanıyorum.oyun oynamıyorum ama bilgisyar neredeyse hiç kapanmaz almak istediğim bilgisayar en az 2-3 sene bana ısınma ve ses sorunu çıkartmasın 2-3 sene sonra değiştiricem zaten yine

özellikle ısınma ve gereksiz kasmalardan bıktım bana böyle sorunlar çıkartmasın kısa süre içinde.asus ve sony düşünüyorum sony biraz daha önde gözümde ama farklı alternatifler söylerseniz onları da değerlendiririm.

şimdiden ilginiz için teşekkürler

Forumda o kadar kişi geziyor ama pek yardımcı olan yok eskisi kadar. Çok anlamam ama anlayanlardan alıntı olarak,

Leptoplarda ısınma sorununa çözüm yok, bu konuda en uygun seçim malzeme kalitesi ve fan sistemi iyi olanları tercih etmek ... soğutma konusunda iyi olanlar sırasıyla 1.sırada asus, 2. toshiba, 3. sony ( 3 leptobunda malzeme kalitesi iyi ancak fan konusunda asus biraz daha ön plana çıkıyor)

Eğer güncel ve ağır oyun düşünmüyorsan, film ve diğer şeyler için, orta düzey ekran kartı ve i5 işlemci yeterli olur sanırım... Bunun için sıralamada 1. toshiba, 2.sony 3. asus.. ama istediğin fiyata i7 işlemci bulabiliyorsan ısınma sorununada katkısı olacaktır..

Hocam toshiba pahalı, sony pahalı gibi laflara pek aldırış etmeyin.. Ben 7 senedir toshiba kullanıyorum.. O kadar hor kullandım ki bilgisayarı tahmin edemezsin. leptobun içmediği sıvı kalmadı. Kahve, soda, su gibi... bunlara rağmen 7. sene sonunda kullanılmaz hale geldi... Toshibadan tek korkum cd rom konusu.. ilk aldığım günden buyana çalıştıramadık ama tabi 7 sene önceki teknolojiden bahsediyorum gözardı etmemekte fayda var :) diğerlerini kullanmadm o yüzden çok detaya giremiyeceğim

Buarada bende leptop alacağım araştırmaya devam :)

• şu model işlemci ve ekran kartı bakımından gayet yeterli olabilecek düzeyde olan bir modeldir

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_g500_59_390098_notebook
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.