Bu yaz laptop değiştirmeyi düşünüyorum başlıkta da belirttiğim gibi 2000-2300 civarı bişey almak istiyorum ama istediğim tek şey oyun oynanabilecek çok ısınmayan bi laptop olsun, şuan acer kullanıyorum ve 4gb ram 1 gb ekran kartı var fifa 14ü açıp 1 maç oynadığım da işlemci 97-98 dereceyi görüyor 10 dakikalık maçta birde sıcak yerde oturduğumuz için malum çok sıkıntı oluyor yazın. Önerdiğiniz laptopların linklerini atarsanız sevinirim
İnternetten okuduğum kadarıyla msiler çok ısınıyor diyorlar ve plastik kasa olması tamamen altına vermesini sağlıyormuş acerler gibi bu modelde var mı öyle bi sorun ?
absolutizmA
kullanıcısına yanıt
gaming serisi bu hocam
sen 1000 tl lik laptopla bf4 açmaya çalışırsan tabi ısınır sonra msi ısınıyor
AhmetY58
kullanıcısına yanıt
hayır forumda da 2-3 kişi var aynı sıkıntıyı ge serisi için çeken ben zaten msi düşünüyordum veya monster ama monster servis olarak çok kötü yorumları aldığım için msi alacaktım modelide seçmiştim sonradan ge serisini biraz araştırınca karşıma http://forum.donanimhaber.com/m_80443137/tm.htm bu tür konular çıktı haliyle modelde mi sorun var anlamadım sonra vazgeçtim ama biraz şans işi gibi bu işler ben alırım ısınır başkası alınca ısınmaz türünde teknoloji bide msinin bilgisayarları 4-5 milyar arasında uçuyor acaba bu modeller üstünkörü mü çıkarılmış diye düşündüm sonuçta msi mosnter deyince kimsenin aklına 2bin liralık laptop gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: absolutizm
hayır forumda da 2-3 kişi var aynı sıkıntıyı ge serisi için çeken ben zaten msi düşünüyordum veya monster ama monster servis olarak çok kötü yorumları aldığım için msi alacaktım modelide seçmiştim sonradan ge serisini biraz araştırınca karşıma http://forum.donanimhaber.com/m_80443137/tm.htm bu tür konular çıktı haliyle modelde mi sorun var anlamadım sonra vazgeçtim ama biraz şans işi gibi bu işler ben alırım ısınır başkası alınca ısınmaz türünde teknoloji bide msinin bilgisayarları 4-5 milyar arasında uçuyor acaba bu modeller üstünkörü mü çıkarılmış diye düşündüm sonuçta msi mosnter deyince kimsenin aklına 2bin liralık laptop gelmiyor
şans falan değil düzenli macunu yenile hiçbirşey olmaz