Şimdi Ara

Laptop tavsiye max 2000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben laptop alacağım bana lütfen yardım edinnmax 2000tl mağaza şart lütfen internetten istemiyorum öneri yani internete diyorum ben iki tane buldum fakat pek beğenmedim biri dell biri hp ... Hp amd işlemcili ve amd ekran kartı dell ise 920m ne yapıcağımı bilemedim bide delle plastik kasa çabuk ısınır diyorlar
    Hphttp://www.teknosa.com/urunler/125032996/hp-pavilion-15-p251nt-l0e20ea-notebook
    Dellhttp://www.gold.com.tr/dell-3543-b20w81c-notebook_u
    Lütfen internetten yazacaksanız hiç uazmayın
    Lütfen bakıpta geçmeyinnn
    Fiyatı arttıramam pek oyun oynamicam grafikle pek alakam yok u işlemci olabilir
    Isınma sorunu pek olmazsa ii olur fakat bunuda pk sorunyapmam soğutucum var
    Herkese ii cumalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen hızlı yardım edelim 2 haftaya kadar alıcammm bilgisayarı pek yormicam pek oyun oynamicammm fakat gta 5i medium low da oynatsıınnn fifa 16 yıda highta oynatsın önceki bilgisayar lenovoydu lenovodan ilk 2 sene iyiydi sonra çöppp o yuzden onerileriniz pek lenovo olmasın ama baya iii ozellikler olursa sıkıntı olmazzzzz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ekran karti modelinden daha cok biti de önemlidir. Sana onerim Dell almandır şunu soyleyeyim ki bu ekran kartiyla pes13 oynuyamiyordum islemci i5 4200a idi gta5 oynayabilirmisin hic bilmiyorum ama hp alma derim hem cok ısınıyor hemde islemcisi amd i5 daha iyidir yinede sen sitelerden performansini karşılaştir. Bende alacagim lenovo s501p aldım bugun iade ettim pes13 de kasma yapiyodu şunu almayi dusunuyorum bi goz at sende arastr isterden
    Dell 5548 G20F45C istanbul bilisimde 1500 tl idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben lenovo kullanıyorum gerçekten çok iyi ama oyunlarda biraz sıkıntı olabiliyor. eğer oyun laptopu istiyorsan önerim asus. gerçekten çok sağlam özellikte laptoplar çıkartıyor son zamanlarda. hp alma derim bende. fanları sanki süpürge gibi çalışıyor. aşırı gürültülü.
  • ben lenovo kullanıyorum gerçekten çok iyi ama oyunlarda biraz sıkıntı olabiliyor. eğer oyun laptopu istiyorsan önerim asus. gerçekten çok sağlam özellikte laptoplar çıkartıyor son zamanlarda. hp alma derim bende. fanları sanki süpürge gibi çalışıyor. aşırı gürültülü.
  • kusura bakma netin buga girmesinden dolayı 3 kez yollamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.