Şimdi Ara

laptop'tan masaüstü pc ye nasıl bağlanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modemim hep kablolu hemde kablosuz özelliği var. Laptoptan kablosuz ağ'a bağlandım. Masaüstündende kablolu olarak bağlanıyorum.

2 bilgisayarda windows 7. Oyun,film vs, vs, gibi arşivlerimi laptopa atmaya karar verdim fakat bir türlü masaüstüne bağlanamadım bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Team wiever'dan bağlanıp yardım ederseniz daha iyi olur zira sabah saat 11 den beri uğraşıyorum yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 4 Temmuz 2012; 18:02:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

modemim hep kablolu hemde kablosuz özelliği var. Laptoptan kablosuz ağ'a bağlandım. Masaüstündende kablolu olarak bağlanıyorum.

2 bilgisayarda windows 7. Oyun,film vs, vs, gibi arşivlerimi laptopa atmaya karar verdim fakat bir türlü masaüstüne bağlanamadım bu sorunu nasıl çözebilirim ?

http://www.bydigi.net/windows/363649-windows-7de-ag-paylasimi.html

burda resimli anlatımı mevcut...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdmdmbek

quote:

modemim hep kablolu hemde kablosuz özelliği var. Laptoptan kablosuz ağ'a bağlandım. Masaüstündende kablolu olarak bağlanıyorum.

http://www.bydigi.net/windows/363649-windows-7de-ag-paylasimi.html

burda resimli anlatımı mevcut...

çok teşekkürler. Bunu arıyordum fakat bir türlü bulamamıştım. Çok sağolun tekrardan.

• rica ederim..
  • quote:

rica ederim..

hocam yaptım ama gene olmadı. Ağ ve paylaşım'dan ev gurubuna tıkladığımda sadece benim bilgisayarım görünüyor. Laptop görünmüyor. Bunu nasıl düzelelteceğim ? Yada laptoptan aynısını dediğimde sadece laptop görünüyor.
  • 2 pc dede aynı ağ adı olmalı..
  • güvenlik duvarı ayarlarını da kontrol et...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala bir çözüm yoksa şu makaleyi incele bu da resimli...

http://www.wardom.org/bilgisayarlararas-305-kablosuz-a-287-kurulumu-t118844.html?s=c1b9203f405a9f46d86a7c99ce3fd802&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdmdmbek -- 4 Temmuz 2012; 16:53:38 >
  • http://www.pclabs.com.tr/2010/05/16/iki-bilgisayar-arasinda-ag-nasil-kurulur/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

güvenlik duvarı ayarlarını da kontrol et...

güvenlik duvarını açayım mı kapatayım mı?
  • quote:

quote:

güvenlik duvarı ayarlarını da kontrol et...

güvenlik duvarını açayım mı kapatayım mı?

güvenlik duvarı ayarlarında "özel durumalrda dosya ve yazıcı.." die bi seçenek var ona tıklaman yeterli
  • http://www.wardom.org/bilgisayarlararas-305-kablosuz-a-287-kurulumu-t118844.html?s=c1b9203f405a9f46d86a7c99ce3fd802&

bu linkte masaüstü ile laptop arası ağ paylaşımı detaylı bir şekilde anlatılmış bunu incele..
  • wiev work groups computers, yani ağdaki bilgisayarları görüntüle, burda bilgisayarlarını görüceksin aradaki ağ'ı kurdukdan sonra, sonra çift tıkayıp içine girip o bilgisayardan paylaştığın dosyalara ulaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twona

wiev work groups computers, yani ağdaki bilgisayarları görüntüle, burda bilgisayarlarını görüceksin aradaki ağ'ı kurdukdan sonra, sonra çift tıkayıp içine girip o bilgisayardan paylaştığın dosyalara ulaşabilirsin.

hocam bi team wiever varsa bağlanıp yapabilir misin? sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü yapamadım.

@erdmdmbek

hocam yapamadım onu, windows 7 e yeni geçtim anlamıyorum w7 den
  • kafayı yiyecem ya. switch kablomda var ama bir türlü yapamadım görmüyor lanet ağı.
  • team wiever'dan bağlanıp yardım edecek bir Allah'ın kulu yok mu ?
  • quote:

team wiever'dan bağlanıp yardım edecek bir Allah'ın kulu yok mu ?

Selam
    Size Teamwiver ile yardımcı olmaya çalışayım. Ancak özele MSN adresinizi yazın ki, MSN üzerinden makinelerin ID ve Şifrelerini bana yazabilesiniz.
    Kolay gelsin ve hayırlı kandiller olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

team wiever'dan bağlanıp yardım edecek bir Allah'ın kulu yok mu ?

Selam
    Size Teamwiver ile yardımcı olmaya çalışayım. Ancak özele MSN adresinizi yazın ki, MSN üzerinden makinelerin ID ve Şifrelerini bana yazabilesiniz.
    Kolay gelsin ve hayırlı kandiller olsun..

çok teşekkürler sizede hayırlı kandiller
  • Hocam ikisini ethernet kablosuyla bagla Tcp/ip 4 e gir Ikisinde de Ip adresine 192.168.1.1 diger bilgisayara da 192.168.1.2 gir . Alt ag maske numaralari zaten kendiliginden geliyor. ardindan guvenlik duvarina gir ve kapat , ardindan baslat dan calistiri ac Oraya //192.168.1.1 gir , tabi bunu ip olarak 192.168.1.2 yazdigin bilgisayardan yap ondan sonra zaten direk dosya kismini aciyor paylasim yapabilecegin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.