Şimdi Ara

laptop tamiri nerede yapılır ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar laptobum bozuldu ekran gelmıyor nerede yaptırabılırım bılındık bı sıte var mıdır işin erbabı yada şehir olarak bildiğiniz bi yer varmı ?? bulundugum yerde kımse laptop tamırı yapamıyor resmen çöp olacak bu gidişle

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    laptop markası hagisiise,örneğin samsung ise samsung sıtesine gir yardım bölümünden bağlantı kur, oradan seni en yakın servise yönlendirirler.
  • hocam laptop hp 5 yıl oldu alalı.. servisi mı arayayım sımdı siteden baktım bısey bulamadım
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Garantisi yok ise özel servise götürmenizi tavsiye ederim . yakınlarda bir bilgisayarcı kesinlikle vardır
  • Hocam bulunduğum yer küçücük bi yer laptopdan anladıklarını sanmıyorum daha beter olur diye korkuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarada işinin ehli servisler vardır mutlaka istanbula gönder dicem ama gerek yok

http://www.besttekbilgisayar.com/index.html
  • istanbul perpada Eprom bilgisayar var orayla bir görüş istersen. 0212 222 66 21 telefon numarası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laptop HP ise HP Servisine götürme derim. Adamlar benden sadece Arıza tespiti için 300 tl istediler.
  • Cevaplarınız icin çok teşekkür ederim .. Evet servis öyle laptobun ederinden fazla para istiyorlar yardımlarınız icin teşekkür ederim hemen arıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.