Bildirim
laptop tamiri nerede yapılır ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
laptop markası hagisiise,örneğin samsung ise samsung sıtesine gir yardım bölümünden bağlantı kur, oradan seni en yakın servise yönlendirirler. -
hocam laptop hp 5 yıl oldu alalı.. servisi mı arayayım sımdı siteden baktım bısey bulamadım -
Garantisi yok ise özel servise götürmenizi tavsiye ederim . yakınlarda bir bilgisayarcı kesinlikle vardır -
Hocam bulunduğum yer küçücük bi yer laptopdan anladıklarını sanmıyorum daha beter olur diye korkuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ankarada işinin ehli servisler vardır mutlaka istanbula gönder dicem ama gerek yok
http://www.besttekbilgisayar.com/index.html -
istanbul perpada Eprom bilgisayar var orayla bir görüş istersen. 0212 222 66 21 telefon numarası -
Laptop HP ise HP Servisine götürme derim. Adamlar benden sadece Arıza tespiti için 300 tl istediler. -
Cevaplarınız icin çok teşekkür ederim .. Evet servis öyle laptobun ederinden fazla para istiyorlar yardımlarınız icin teşekkür ederim hemen arıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X