Şimdi Ara

Laptop Soğutma? Ve Overclock?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Acer Aspire 5720G laptopum var.Bu laptopta içini temizlediğimden beri herhangi bir ısınma problemi yok ama ben overlock yapmak istiyorum.Tabi bunu kendi ana soğutucularımla yapmaya kalkarsam işlemci yanar.Bu yüzden laptop soğutucu ve bir termal macun almayı düşünüyorum.Soğtucuyu hem bana yakın hemde güvenilir(en azından ben şuan herhangi bir ürününde sorun yaşamadım.) olduğundan ordan almayı planladım tabi farklı düşünceleriniz varsa değerlendiririm ben bu işleri pek bilmediğim için birazda Vatandan almayı düşünüyorum.Neyse Vatandaki laptop soğutucuları:Laptop Soğutucusu.

Ben bunlardan şu ikisini özellikle düşünüyorum:
    Zalman
    XIGMATEK
    Laptop soğutucuda bütçem 150 tl ye kadar ama eğer biraz yada çok:D fazla verip çok iyisini alamam mümkünse onuda ala bilirim.

Macun olaraksa:
    Macunlar bunların arasından thermaltake bunu almayı düşünüyorum.Tabi tavsiyelerinizi de dikkate alarak karar verecem.

Güç Kaynağı olarak sa tamamen mal gibiyim hiç bir bilgim yok.Daha kesintisiz güç kaynağımı yoksa normal mi alınacağını bile bilmiyorum.Benim işlemci 1666Mhz bunu 2500Mhz civarına çekmeyi ve ekran kartınada bir %20-40 lık bir artış yapmayı hedefliyorum.Buna göre çok pahalı olmayan mümkünse gine Vatandan(Link) bir güç kaynağı lazım.Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.