Şimdi Ara

Laptop saatinin geride kalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi sorunum var yardımınız gerekiyor msi gs70stealth modelli laptobum var windows 7 kurulu sorunsuz kullanıyordum 6-7 ay oldu alalı şu son 1 aydır saat sorunu cekiyorum windows saatini internetle güncelliyorum oluyor fakat bilgisayarı her kapatıp actıgımda saat bozuluyor sık sık güncellemem gerekiyor bios güncellemesi ve antivirüs taramasını yaptım fakat düzelme olmadı bios pilinin bitcegini sanmıyorum daha yeni sayılır laptop ve saatden başka biosla ilgili uyarı almadım format atmak istemiyorum cok program ve eklentiler yüklü onu son care olarak düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...

• Bios'tan ayarla saati.
  • denedim malesef aynı sonuc acılıp kapanınca degisiyor
  • kapatip acarken cmos hatasi verip f1 e basmanizi istiyorsa pil bitmis demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JUDAX J kullanıcısına yanıt
    Madem ürünün garantisi devam ediyor, bence en iyisi servise vermek. Yukarıda da bahsedildiği gibi ya pil zayıflamıştır ya da bir temassızlık söz konusu olabilir. Tabi servise verirken her ihtimale karşı yedeklerini al. Genellikle en ufak bir şey için de gitsen hemen basıyorlar formatı, hatta bazı servisler format ücreti dahi talep ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 7 Ekim 2014; 18:52:25 >
  • yok cmos hatası vermiyor ben ürünü hepsiburadan aldım antalyadayım istanbula mı yollamam gerekiyor yoksa msinin burdaki şubeside olur mu ?
  • JUDAX J kullanıcısına yanıt
    Antalyada servisi varsa tabiki oradakine ver. Hepsiburada'ya da göndersen onlar yine MSI servisine gönderecekler süre uzayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.