Bildirim
laptop recovery dvd oluşturma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer acer marka bir laptop kullanıysaon eRecovery gibi bir programıyla bunu yapablirsn, bunu söylememdeki asıl sebep diğer markalardada bu sıklıkla kullanılıyor ama hiç denedim onlarda, + laptop recovery değilde googleda' pc'yi cdye yedekleme ' gibi olayları gerçekleştiren olaylar var bunu araştırabilrsinz -
2 Adet Boş DVD al (Sürücün DVD yazma destekli ise. Değilse 10 12 tane normal cd)
Bilgisayardan Recovery Manager programını tıklayıp, program açıldıktan sonra kurtarma diski oluşturmayı tıkla. Sonra cd yerleştirmeni istiyor pc yerleştiriyosun gerisini pc yapıyor. -
dediğiniz yöntemleri biliyorum da benim dediğim bana bir vista cd si verilmesi gerekti bu hdd ye gömülü olarak verildi.ben sistemin yedeğini almayı değilde orjinal bir vista cd si oluşturmak istiyorum... -
Onu yapmak mümkünmü bilemiyorum. -
zaten recovery prgramıyla sistemin yedeğini almıyosun. o gömülü kısımda senin orjinal vistan + driverların buluyo. onları dvdye çekmiş oluyosun. ve bu işlem her laptopta sadece 1 kez yapılabilir.
bu linke tıklayarak forumdaki Yazılımcı Online nickli arkadaştan yardım isteyebilirsin.
http://forum.donanimhaber.com/pmsend.asp?toMemId=104331 -
saolun yaptım 3 adet dvd istedi bende hp laptopum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir
- checking media presence
- cs 1.6 tam ekran yapma
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- eski tip telefon prizi internet bağlantısı
- root nasıl kaldırılır
- windows ekran görüntüsü alma
- secure boot nedir
- iso dosyası nedir
- suya düşen telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X