bu sabah league of legend oynarken ilk kez meydana gelen sorun şu oynarken mause cok az itince bile kenara dayanıyormuş gibi haritayı ittiriyordu alt tap ypaınca farkettim diğer pencerelerıe tıklayamıyorum ctrl+alt+del den görev yöneticisini açtıgımda ona tıkalya bildim sonra diğer pencerelerde düzeldi ama belirli bi süre kullanınca yine ya pencereler donuyor yada başlat çubuğundaki cisimler donuyor tıklayamıyorum mausede kesinlikel sorun yok denedim -. bunu üzerine yedeklerimi laıp format attım ama format attıktan osnra daha açılış açılamz aynı sorun baş gösterdi lütfen birisi çözüm önersin üniversite öğrencisiyim kıbrısta :)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yardım etmek için skype den ekleyebilrisiniz açık açık anlatıyım lütfen yalvarıyorum. skaype adım ''enginbeydagi''
Konu Başlığınız Revize Edildi.
Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.