Şimdi Ara

Laptop Önerisi 1500-2000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ablam için laptop alıcam, nitekim o bugün gidip sony bi laptop (i5 2450m, 6 gig ram, gf 410m, 750 gig 5400rpm hdd) alacaktı 1500TL ye ben dur dedim bi araştırayım.

    Kendisi mimar, autocad de 2d çizimler sketchup ta 3d çizimler ve arada kompleks ışıklı gölgeli vs 3d rendering ler yapmakta ama yaptığı işin çoğu 2d autocad yani ekran kartı en önemli unsur değil o işlemler cpu tarafından yapıldığı için.

    Onun için en önemli faktör kasa/materyal kalitesi ve çok iyi bi soğutma sistemine sahip olması. Saatlerce bilg. başında olduğu için aşırı sesli olması ve ısınması rahatsız ediyor. Onun dışında yukarda belirttiğim laptoptan daha iyi özelliklere sahip olup kasası/soğutması/sessizliği kaliteli bi laptop öneriniz varsa müteşekkir olurum. Eyvallah.



  • Ya da sorumu şöyle düzeltiyim, sony diye tutturdu, bundan daha iyi özelliklere sahip (i7 olabilir, daha iyi ekran kartı olabilir 540m gibi) bi sony biliyo musunuz 1800tl'ye kadar?
  • başlıkta 1500 2000 demişsiniz mseajınızda 1800 demişsiniz hangisini baz alacağız? ayrıca 1800e i7 sony çok zor... başka marka düşünürseniz iyi bi ürün bulunabilir
  • 2000 tl ye kadar olur aslında. Yani beraber burdaki spesifik modellerin başlıklarına bakıyoruz yakında laptop almaktan vazgeçicez, hangi markanın hangi modeline baksak o kadar çok problemlerden bahsedilmiş ki. Isınmadan elektrik kaçağına, yeni alınan laptopın hdd/ram in faulty olmasından wireless adapter, webcam problemlerine geniş bi yelpazede herşey var. Nette bi laptop buluyoruz gelip burda o serinin başlığına göz atıyoruz aman yarabbi.

    Bilemedik napcağımızı. Bu iş şansa o kadar bağlı olmamalı.




  • Teşekkürler JrMaster diğerleri bütçeyi aşsa da ilk asus iyi duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anilanar

    Teşekkürler JrMaster diğerleri bütçeyi aşsa da ilk asus iyi duruyor.

    eğer bütçemiz 2000 tl civarıysa ben bunu tavsiye ederim. hem grafikçiler hem oyuncular bu modelden çok memnunlar. ekran kartı iyi.genel özellikleri de oldukça iyi ablanızın ihtiyaöçlarını bence karşıklayacaktır.kronik bir sorunu olmayan bir model.
    http://www.notebookadresi.com/msi-ge620dx-822xtr-notebook-urun1601.html




  • asus güzel her açıdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.