Şimdi Ara

Laptop Klavhye g'ye basinca gt i'ye basınca iğ cıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gece sorunsuz calısan klavye bugün abim girdiginde g ye basınca gt i ye basınca iğ t ye basınca tg çıkıyor numlock felan diyorlar ama hp pavilion dv6da numlock tuşu yok ne yapabilirim ayrıca backspaceye basigimda degişik bir windows sesi çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralpi -- 23 Ağustos 2011; 20:36:57 >

• usb bir klavye bağla istersen oradan denemeye çalışsan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

usb bir klavye bağla istersen oradan denemeye çalışsan ?

Malesef evde usb bir klavye yok ayrıca backspaceye basigimda degişik bir windows sesi çıkıyor.
  • BIOSu default konuma getirin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bypislick16

BIOSu default konuma getirin..

Laptopta nasıl biosu default yapıcam peki?
  • sistemi geri yüklemeyi deneyin daha önceki çalışan bir zamana yükleyin sorun çözülür.
  • Söylediğiniz harfler altlı üstlü. Yani g'nin üstünde t, i'nin üstünde ğ var. Bu demektirki iki harfe aynı anda basılıyor. Sıvı temas olduğunda da benzer şeyler olabiliyor. Yada klavye biraz kirlenmş te olabilir. Ama sebep iki düğmenin aynı anda basması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhittin.clb -- 23 Ağustos 2011; 22:19:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F6 ve F10 a basınca ne oluyor?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado12

sistemi geri yüklemeyi deneyin daha önceki çalışan bir zamana yükleyin sorun çözülür.

Sisgtem geri ykleme yapgtım lakiğn sorun hyala gtecmedi klavhye hyala bozuk oldugtundan böhyle kögtü hyazıhyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhittin.clb

Söylediğiniz harfler altlı üstlü. Yani g'nin üstünde t, i'nin üstünde ğ var. Bu demektirki iki harfe aynı anda basılıyor. Sıvı temas olduğunda da benzer şeyler olabiliyor. Yada klavye biraz kirlenmş te olabilir. Ama sebep iki düğmenin aynı anda basması.

Sıvı bir sey döklmedi
  • denetim masasına >klavyeleri ve diğer giriş yöntemlerine değiştir>klavye diller sekmesine gir ardında sekmeden açılan klavye değiştire gir klavye seçimini kontrol et
  • Ben iki gün önce söylediğim şeyde ısrarcıyım:) Bakın aynı anda basılan harfler alt alta üst üste. Klavye seçimiyle bir ilgisinin olduğunu düşünmüyorum. Bir harfe basınca yerine başka harf yazmıyor. O harfle beraber başka bir harf daha yazıyor. Klavyeyle ilgili bir problem. Yazılımsal falan değil. Kirlenmiş olabilir. Oksitlenmiş olabilir. Sökebiliyorsanız söküp kontrol edin. KESİNLİKLE KLAVYEDEN...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.